śledziu Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 nie wiem co jest i to na wszystkich panienkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bio Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Ja bym sie tym Śledziu zbytnio nie martwił Wiecej papu przy nastepnym podlaniu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darygo Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Wygląda na niedobór azotu odsyłam do lektury http://trawka.org/topic/32823-zanim-zadasz-pytanie-niedobory-pierwiastkow-u-roslin-objawy-choroby-przenawozenia-niedobory/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 A ja myślę że to nie jest napewno niedobór azotu gdyż roślina kwitnie i zapotrzebowanie na azot ma znikome to raczej już proces starości;D aczkolwiek na niektórych foto są popalone końcówki liści i są jakieś blade więc: a) Zbyt wysokie ph Przenawożenie azotu Radze sie jeszcze dopytać bo co ja tam wiem pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śledziu Posted September 22, 2015 Author Share Posted September 22, 2015 Ja bym sie tym Śledziu zbytnio nie martwił Wiecej papu przy nastepnym podlaniu! Ją normalnie też ale na wszystkie dolina i wyglądają jąk popalone wrzoce fotki wieczor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Ją normalnie też ale na wszystkie dolina Translate please Link to comment Share on other sites More sharing options...
śledziu Posted September 22, 2015 Author Share Posted September 22, 2015 Translate please Postaram sie Sory z tel pisze.normalnie nie przejmuje sie paroma żółtymi lisciami ale to przesada co mam w szafie potem dam córki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.