Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

kilka pytań dotyczących wnętrza growboxa

Recommended Posts

Opublikowano
Witam, Wszystkich użytkowników trawki. :D Potrzebuje rady przy projekcie, już mówię o co chodzi. Mam już za sobą pierwsza uprawę in, były to automaty, wyszło sriednio 15g. I były dosyć słabe. Teraz chciałem postawić na sezony coś w stylu super skuna od holendra . Mój box 87x84x140 0,73m2 biała farba HPS 250 ( 33000) ze zwykłym odbłyśnikiem,went łazienkowy 180m3h.
Planuje dokupić odbłyśnik typu wings 77x40 i wsadzić 12 donic po 6 litrowych butlach po wodzie.
Okres wegetywny raczej góra 3 tygodnie i filmowanie + lst  , ze względu na 140 cm gdzie na roślinę bd miał ok 70cm.
Wentylator temp ogarnie bezproblemowo i utrzyma na poziomie 18-27 w dzień, a przy nocce grzejnik olejowy i ok tylko nie wiem czy po podłączeniu filtru węglowego ok 240 m3/h( mam zamiar taki kupić ) da rady pchać i ogarnie filtr zapach . Poprzednio było bez filtru :D ale przenoszę skrzynię i musi być ok.
pytania:
1.
Czy lampa ogarnie powiechrznię?
2.pomocy przy filtrze na te 12 - 10 krzaczków jaki filtr .
3. donice dadzą radę czy lepiej 9* 7,5 l
i w ogóle proszę podpowiedzcie mi :D
dzieki pozdro i pokój :elo:

Opublikowano

Lampa ogarnie powierzchnię, ale butelki po wodzie sobie daruj. Korzenie nie mogą "widzieć" światła.

12 donic to także zbyt wiele. Na taką powierzchnię max. to 9.

Dobry filtr powinien dać radę nawet przy 240 m3/h.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+