Siema 👊
Muszę przyznać że od kąd wywaliłem tą herme to widać po roślinach że dostają wiecej światła bo wyraźnie dół zaczął nadrabiać. Skunki już zaczynają pięknie się szronić zwłaszcza Skunk Kush 2 co możecie zobaczyć na zdjęciach. A przypominam że to dopiero ostatni jutro zacznie się trzeci tydzień właściwego kwitnienia, dlatego że ja zaczynam liczyć czas flo od końca stretchu. I widzę że muszę bardziej podkarmiać Californie Orange bo zaczyna jaśnieć i na tą chwilę dostają wszystkie po 3ml/l Bloom, 0,5ml/l i 0,2ml/l Pro Aktywator Bloom. I takiej mieszanki dostają po 5l na donice 22l. Wracając jeszcze do tej hermy to oczywiście szkoda jej bo jakby nie było to straciłem na niej dużo, no ale po stresie który jej zafundowałem liczyłem sie z tym że może tak się stać 😉
Dzień 90
Nadeszła pora ścinki. Nie sprawdzałem czy wszystkie dojrzały ale są dobrze napuchnięte. 17 ściętych zostawiłem jeszcze 5 sztuk na kilka dni bo są coś słabe.
Jak myślicie będzie kilo z wszystkich?
No i pięknie💪 i tak jak kumpel wyżej napisał, tak duża do ucha spokojnie starczy na 2 a nawet trzy miesiące Wega. I jak chcesz prowadzić jedna roślinę na tak dużej powierzchni to polecam założyć siatkę scrog i ładnie ja rozłożyć pod nią. Ale żeby to zrobić musiał byś ją topować ze trzy razy żeby było parę szczytów do rozprowadzania. I dlaczego nie założysz fotorelacji?
Recommended Posts