-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Ileż one mają, że tak żłókną? -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Powolutku do przodu. Przy zakupie growboxów dostałem nawozy także te nawozy wykorzystuje. Dużo nie będę się rozpisywał na razie najważniejsze jest to że cały czas działam. Koleżka to dogląda. Jak nie ja to podlewać daję nawozy także działamy cały czas mam nadzieję z tego będzie obfity profit. Fajne jest to że się bardzo rozrosły w tym dużym boksie. Jest jeszcze kolejny box ten którego lampę prezentowałem na zdjęciu. Ruszyłem tam z różnymi odmianami co doniczka to jest inna odmiana w przyszłości planuje robić tak żeby mieć więcej materiału jednego rodzaju. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Update: dzień 61 ( 28 / 33 ) Rośliny w idealnym zdrowiu pomimo upałów. NIe jestem w stanie zbić temperatury i po podkręceniu wyciągu, zbiciu odrobiny watów z lampy ( z 260W na 220W ) i obniżeniu jej rzecz jasna. Dobija niekiedy do 31st. C. Wilgotność stała 45-50%. Ale trzymają się dzielnie. Podlewanie co dwa dni (Terra Bloom, Sugar Royal, Green Sensation i Power Buds). -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
No tak dokładnie możesz je robić na bazie humusu na bazie żywej ziem i w sumie na wszystkim co zawiera mikroorganizmy czyli ten produkt od biotabs batrix czy batrex😅 nie pamiętam teraz ale też jest bardzo dobry. Tylko musisz dać im pożywkę w postaci cukrów, najlepiej melasę. Dlatego że jak tego nie zrobisz to się nie na mnożą. -
Przez James007 · Opublikowano
Widzę że mój temat wciąż żyje 🤩 a więc, kiełkowałem nasiona dokładnie tak jak napisał Macky i wszystkie pięknie wzeszły. Niektóre już po 48 godzinach a finalnie wszystkie puściły kiełki jak w zegarku przy 72 godzinie. Swoją drogą dobrze że sklep daje tą kartkę do paczek żeby nie moczyć nasion w wodzie, bo jak przeglądałem internety to poradników z wrzucaniem nasion do szklanki z wodą jest od zarypania, więc na taką poradę można się złapać i będzie lipa.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts