rioter Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam wszystkich! Troche czytałem o ścince i nie powiem bo posiadam jakies info na ten temat. ALE ciągle się boję, ponieważ nasionka pochodzą z nieznanego żródła. Każdy krzak jest z jakby innego gatunku (inaczej wygląda, liście itp) Na prawdę zadowolony jestem bo wszystko pomyslnie rośnie outdoor. Moje pytanie brzmi - czy można przegapic okres ścięćia? Że będzie po ptakach itp. Znajomy mojego znajomego ściął przed tym i miał ch****e palenie. Ja wole poczekać ale nie wiem czy nie utraci na wartości. Dodam, że oczywiście wiem o fazie bursztynowej czy jak to zwał aha, jeszcze jedno pytanko >>> Czy wszystkie krzaki ścinać jednocześnie? Jesli nie wszystkie będą gotowe w tym samym czasie to czekać?
howhigh Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Najlepiej wklej zdjecie a cos sie podpowie. W ciemno ciezko zgadywac.jezeli nie wszystkie doszly to scinaj tylkobte gotowe.
SmakMaroca999 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 dokladnie tak jak kolega wyzej a po drugie to sa inne dzialy na takie akcje i nie trzeba zasmiecac innych dzialow wystarczy ze napiszesz w Offtopie i zawsze ktos tobie poradzi.Pozdro
rioter Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 sory ale jestem nowy i nie ogarniam jeszcze tego jak i gdzie dodać post ;/ jeszcze nie kwitną ale martwie sie na zapas nawet nie wiem które krzaczki będą zdatne dalej nie uzyskałem odpowiedzi
rioter Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 co ma piernik do wiatraka? pytania sa ogólne a Wy wyjeźdźacie ze zdjęciami
upp Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 wtym wypadku twoja odpowiedz jest bledna bo w tym wypadku piernik ma duzo do wiatraka , zdjecia jak najbardziej potrzebne . jestes nowy sam nie wiesz w jakim moomencie sa roslny zwrostu wiec nie dziw sie ze kazdy pyta o zdjecia skoro sam nie mozesz okreslic ich opisem wiec ZDJECIA JAK najbardziej potrzebne a sam zobaczys ze duzo osob odpowie na Twoje pytania . Pozdrawiam Piernik !
PanikaGoryla Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Kolego zluzuj majty to po 1... Ładnie napisal kolega pare postów wyżej ze trzeba zdjęcia? to po co sie napinasz jak plandeka na żuku? to jest działGrowLog (czyt.pamiętnik uprawy)
rioter Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 w skrócie: - czy mozna przegapić ścinke? (pytanie ogólne, nic mi jescze nie kwitnie) - dej zdjęcie to powiem jesli jest tu jakakolwiek logika to ja sie dziwie jak zdałem mature z majcy
PanikaGoryla Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 pytasz czy mozesz przegapic scinke a roslina nawet nei okazala preflowerow? no nieezle.. tak mozna przegapic scinke roslina przekwita
Recommended Posts