Pyrek Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Ja też nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 bez wentylacji powodzenia. Daj foty jakieś i zrób jakiś przewiew Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 dawaj fotki jak to wyglada bez dostepu powietrza no to fajnie jestem ciekaw czy ty bys wytrzymal w zwyklym namiocie zamknietym w upale 28stopni . musisz miec choc dwa otwory pasywne u dolu i w jednym zamatowany wiatrak wtlaczajacy np.komp i u gory otwor wyciety by cieple powietrze zpierdalalo jesli oczywiscie nie masz filtra weglowego bo to by nawet przez niego nie wylecialo bez wyciagajacego.Masakra sam daj sie zamknac w sloik i na slonce Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonymen Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 wstaw fotki, to zobaczymy. Pozatym jak koledzy wyżej - więcej powietrza, roślinka musi oddychać Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrek Posted July 7, 2015 Author Share Posted July 7, 2015 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Lampka z biurka rulezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrek Posted July 7, 2015 Author Share Posted July 7, 2015 Dobra dzięki ,że próbowaliście mi pomóc , jest już wszystko dobrze , odezwę się jak coś się stanie , Temat do zamknięcia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.