-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Witamy. Kolejny dzień piekła więc potrzeba była dołożyć CO2 oraz wodę dwa razy dziennie po 1.5 litra na pannę pH 7. Ze względu na upały czyt. piekielne warunki dziewczyny jutro dostaną Bactrex plus Orgatrex oraz oprysk dolistny BomBom spray. Temperatura dziś 32° , rH 65 %,reszta bez zmian. Czterdziesty ósmy dzień życia jeśli się nie mylę. Najniższa z roślin 95 cm najwyższa 125 cm od poziomu gleby. -
Przez Macky · Opublikowano
Z tymi sztucznymi inteligencjami to uważaj bo czasem potrafią nieźle kłamać. Najlepiej weryfikować to co piszą. -
Przez stix33 · Opublikowano
Na 5l wody płaska łyżeczka kwasku co podlanie także zobaczymy -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siemano👊 Wczoraj pokazały się głowy na ziemią i wyszły dwie Mango Cherry Runtz i GMO a Mango Frost kiełkuje drugi raz. Dlatego że za pierwszym razem wsadziłem kiełek za głęboko i chciałem go wyjąć ale się zagubił 😅 i myślę sobie że wyjdzie ewentualnie dzień później. A kiedy wróciłem z pracy okazało się że pestka z kiełkiem leży na samym wierzchu 😅 i mimo że wsadziłem ja z powrotem to jednak musiała być już uszkodzona. Dlatego wczoraj wsadziłem nowo na papier i pewnie dzisiaj wleci do ziemi. Elo👊
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts