Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Dzięki ludziska za radę. Dziś rano zrobiłem flush w wannie. Lałem i lałem tą wodę i ciągle wypływał piękny strumyk jasno pomarańczowo-żółtej wody. Lałem aż do momentu kiedy zaczęła wypływać jasna woda i jeszcze trochę dłużej.

Przemyślałem sprawę i jakoś to wymyślę, że roślinka zostanie i nie będzie ścięta. Może nawet pomieszka w boxie.

Będzie miała czas na przerobienie nawozów zgromadzonych w liściach itp.

Może jeszcze trochę urośnie. To jest jej dopiero około 27 dzień flo teraz.

• Upvote 1
Opublikowano

Musisz ja ostro przelac podlewac po przesuszeniu jakies kilka dni tylko woda a pozniej nawoz na kwitnienie odrazu ale od polowy dawki obserwowac bloom z formula ph perfect widzialem na Jamajce rozlewaja na 100ml nawet to taka flaszka jak dla tej jednej to starczy nawet na trzy uprawy do tego boster jakis i lecisz aby tylko zaczela wywalac nowe kielichy.Zycze powodzenia :peace:

• Upvote 1
Opublikowano

UP! Happy Buds dzień 56

Wydaje się, że ruszyły, puchną. Czy to zasługa flusha czy nie- nie wiem. Wiem, że lekko popaliło końcówki. 

Roślinka pachnie słodko-sosnowo-cytrusowo. Wydaje mi się, że lekko przesuszona i w cieplejsze dni pachnie mocniej.

Trichomy z lekką przewagą mlecznch.

gallery_42770_1169_263147.jpg

gallery_42770_1169_290416.jpg

Opublikowano

Cieszy to ze zaczyna jakies tam nowe biale wlochy pokazywac mozez jeszcze kilka dni lac sama wode wlasne patrzalem na Jamajce ta 100 nawozu kosztuje 10zl do tego micro i skonczysz moze ze bedzie co popalic.Zrob cos z temperatura bo wywija liscie i tez z tad to przypalenie.Pozdro

• Upvote 1
Opublikowano

Ja bym te nawozy brał bez zastanowienia bo od czasu kiedy planton K zmienił skład to nic nie ma ciekawego w sklepach- wszystko z dużą ilością azotu.

Tyle, że nie mam bezpiecznego adresu. Zamawiam przez paczkomaty ale to trzeba zrobić przelew,, czekać, później po to pójść. Przypał niby niewielki ale taki sam jak z nasionami.

Ogólnie to nie żałowałem ziemii bat-guaniaka.

Nawozik na kwitnienie kupię przy najbliższych większych zakupach. Szkoda, że w seedshopach nie można kupić nawozów raczej.

Co do temperatury to box idzie w nowe miejsce gdzie bez przypału będę mógł rozkręcić wiatraczki i będzie niższa :bongo:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+