Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Pytanie outdoor 2015

Recommended Posts

Opublikowano

Witam. Przygotowuję się właśnie do outdoora. Ogólnie planuję sadzenie w wiadrach. Moje pytanie. Czy w takim przypadku gdy będę wkopywał wiadra, w wiadrach wystarczy ziemia ze sklepu?  Czy też mieszać ją z ziemią ze spota. I czy dawać na spód keramzyt? Wiadra chcę wkopać całe i lekko przysypać tylko ziemią ze spota żeby nie było widać plastiku... 

Z góry dzięki za odp. 

Opublikowano

co do kupnej ziemi porobie jutro zdjęcia i dodam. A co do ziemi ze spota to nie mam pojecia co tam jest. Jutro wolne i idę wynaleźć cos z pokrzywami. Powoli się pokazują :) Do kiedy najpóźniej można wysadzać na out? Już maj ale troszkę zimno jeszcze w nocy... Nasionka chcę kiełkować w przyszłym tygodniu i potrzymać troszkę w szafie... ale jak długo?

czyli precyzując mam 2 pytania:

1. Do kiedy najpoźniej na out

2. jak długo potrzymać w szafie?

Nasiona przeznaczone na out to Grapefruit i Auto White Widow

Opublikowano

Do puki nie wsadzisz szpadla to się nie dowiesz. Spod pokrzyw często jest lepsza niż kupna.

1. kalendarz biodynamiczny, spokojnie można wysadzać do czerwca, auto nawet do końca czerwca.

2. im dłużej potrzymasz w boxie tym lepiej, im większa tym pewniej że przetrwa.

Opublikowano

jutro rano na szczupaczka, a po szczupaczku idę się rozglądnąć za dobrą miejscówką... jak znajdę z pokrzywami to zostawię samą ziemię ze spota i zobaczymy co wyjdzie. Roślinki potrzymam w boxie max 2-3 tygodnie bo później może miejsca braknąć :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+