babkajanka Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 No wiec jak w tytule, pisz, kazdy kto ujarany docenii dobry dowcip Ksiadz musial wyjechac w delegacje a tu trzeba spowiadac, no wiec dal koscielnemu sciagawke i wsadzil do konfesjonalu. Przychodzi pierwsza kobieta: -zdradzilam meza dwa razy Koscielny do sciagawki: -dwie zdrowaski Przychodzi druga: -zdradzilam meza raz Koscielny do sciagawki: -jedna zdrowaska Przychodzi trzecia: -zrobilalm loda Koscielny do sciagawki a w niej nic o robieniu loda, nie wiedzial co ma mowic no ale przyuwazyl ministranta, zawolal go i pyta: -Ty, co ksiadz daje za robienie loda? -no nam cole i snikersa a co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bio Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 haha to cos odemnie. Rozmowa przyjaciółek:- Wiesz, wczoraj mój mąż nie wrócił na noc do domu. Powiedział, że spał u przyjaciela. Zadzwoniłam do jego pięciu najlepszych kumpli.- I co?- Okazało się, że u dwóch spał, a u trzech jeszcze śpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babkajanka Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 haha tez dobre!! Szpital, porodówka, wychodzi lekarz i mówi do ojca: - Urodziło się panu dziecko, chłopczyk. Tylko jest mały problem. Ojciec nieco zmartwiony - Jaki? - No. nie ma nóg. - Nie szkodzi, pokocham i takie dziecko. - No. ale nie ma tez rączek. - Pokocham nawet takie okaleczone. - A jak powiem, ze nie ma tułowia? - To będę kochał sama główkę. - Tu mamy kolejny problem. Urodziło się samo oko - To mój syn, pokocham i samo oko. Wchodzą na porodówkę, tam pływa sobie oko w probówce. Ojciec podchodzi, zarówno zdołowany, jak i szczęśliwy i macha dziecku - na co lekarz - Pan nie macha, ślepe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.