greenmouse Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No i teraz zaczyna wyglądać. Olej LST przy auto. Jak Ci tylko wysokości starczy- puść wolno.
SmakMaroca999 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 mowisz ze to co bylo wczesniej to klopoty to teraz zobaczysz jak zaczniesz je karmic tym gownem ch*j czlowieka strzela jak patrzy na ludzka naiwnosc 1
paprykarz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Czyli jaki powinien być nawóz ? wiesz jak jest, pierwszy grow nie będzie od razu idealny patrzę co inni polecają Ale poszła w górę ładnie po pierwszej dawce, wiec wydaje mi się ze nawóz nie jest zły
Macky Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Smak ku**a weź mnie nie irytuj... cały czas przypieprzasz się do moich poleceń biobizza (dziś widzę już z 3 post taki)... Nic sam teraz nie dodałeś prócz offtopu ! Już Ci pisałem że to polecam bo jest to zestaw tani i bio (40zł), jak ktoś chce dobrą organikę to musi wydać 150zł na zestaw BioTabsa. A może lepiej niech jedzie na tym co miał wcześniej ? Nawozy: florovit uniwersalny (weg), planton k (flo) Także smaku zbastuj i jak twierdzisz że źle doradzam to nie tylko krytykuj ale i napisz co Ty polecisz....
SmakMaroca999 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nie irytuj sie tak panie Anonymous ja wyrazam swoje zdanie i swoja opinie i nie robie tego interesownie i razi mnie jak na tych nawozach rosliny sa marne na flo i ogolnie choruja.Polecalem rowniez na forum organiki moze nie tanie ale czy tanie znaczy dobre i nie wchodze wam w interes bo czasem ma czlowiek takie wrazenie ... ale ja wam nie zazdroszcze robcie kase na czym chcecie a ja chce widziec wiecej ladnych roslin a nie zblokowanych i zabiedzonych i mam swoje zdanie ale widze ze jesli ktos ma inne zdanie niz wy to juz nie pasuje po co jest forum po to by wymieniac wiedze a wy offtopu nie uzywacie piszac caly czas ze dobry tani to ja tu napisze kolego ktory robisz ten GL polecam Tobie inne nawozy organiczne bo tej na moje oko i to co widze w relacjach nie tylko na tym forum jest marne i proponuje kupic nawozy Atami z serii Ata organic lub na jamajce rozlewaja w male butelki nawozy od Advanced Nutrients jesli nie stac Cie na wieksze opakowania i starcza tobie na dwa growy z czterema roslinami polecam Iguana Grow i Bloom oraz Nirvane jako stymulator kwitnienia.Dokoncz ten gl na tych nawozach zacznij nowy na tytch ktore polecilem a zobaczysz roznice i powiesz ze Smaku mial racje jesli sie myle to ch*j mi w du*e i kotwica w plecy. I zbastowalem i nic nikomu wiecej nie napisze o tych nawozach kazdy niech ma swoje zdanie bo ja swojego nie moge miec bo mnie zbanuja i nie bede mogl wam sie pochwalic jak moga rosliny rosnac na czyms innym.Zyjcie
bart85 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jezeli bede robil kolejnego growa, a nastapi to nie predzej jak we wrzesniu to stestuje ktores z nawozow polecanych przez Ciebie Smaku - dla porownania z Biobizzem
Kolesio Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Stojac z boku jako obserwator moge stwierdzic ze niedziwie sie reakcji Anonymusa na opinie Smaka gdyz porady stosowania biobizza trafiaja do osob niedoswiadczonych i efektywnosci niemozna zobaczyc w 100% gdyz jesi za duzo pomylek w podstawowym prowadzeniu upraw. Napewno sa nawozy lepsze ktore sa warte wiekszej uwagi ale to na nastepny "step". Kazdy ma swoje zdanie i warto je wypowiedziec. Zawsze moze wyjsc z tego cos dobrego Pozdro
paprykarz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dzień 28 dzisiaj postanowiłem zrobić kolejnego up'a. dalej leje nawóz na weg ( 2ml na litr wody ) temp 27stopni wilg 46% zglebowałem ją odrobinę niestety nadal troszkę chorowita :/ wszelkie opinie jak zawsze mile widziane ! pozdro fotki czy dobrze mi się wydaję? zakwita już? kiedy zacząć lac nawóz na flo?
Macky Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dobrze Ci się wydaje, możesz zacząć podawanie nawozy na kwitnienie, aczkolwiek u Ciebie ta gleba uniwersalna psuje...
paprykarz Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 Podlałem przed chwila już na flo. hmm.. ta gleba którą podałem zakładając gl była przed przesadzeniem do większej donicy (czyli do 12-13 dnia) U ojca znalazłem jakąś ziemie, przypuszczałem że będzie lepsza niż ta którą miałem, była pulchna i był perlit Myślałem mi się że nawóz ten będzie regulował ph, jednak występuje to tylko w zestawie biotabs Za dużo tych przypuszczeń, zajeb**** trochę z tym ph
Recommended Posts