-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Robiły ci się kieszenie powietrzne prawdopodobnie i w tych miejscach nie było cyrkulacji powietrza dlatego się skraplała się woda w tym miejscu. Tak mi się wydaje ale Macky też wystawił fajny artykuł o tym Evo tam też jest napisane dlaczego może tak by być. Polecam to przeczytać -
Przez KushSensei · Opublikowano
Teraz woda skrapla mi sie z lewej strony a prawa sucha... Może to wina wentylatora? Jeden jest z frontu po lewej stronie wieje nad lampe i lekko ku rośliną. Drugi jest z prawej strony z tyłu dmucha na lewo w rośliny. Dodatkowo dwa pod koroną liści dwa małe komputerowe. Nawiew jest z lewej strony na dole po lewej. Wyciag (filter) jest na topie po lewej. Wczoraj po wycince: Dzien po wycince: -
Teraz będzie czekał je jeszcze jeden topping i przesadzanie do 18l donic. A banerów na razie nie ruszałem dlatego że one będą też przesadzane i dopiero wtedy zacznę je kształtować. I ta nie będzie nic wielkiego,tylko lekkie do gięcie tak żeby rozłożyć iwyrównać szczyty 👍😉 -
Siemano👊 Dzisiaj robiłem dalszy trening mainfloid (mainlining) i jak bym czegoś nie odwalił to przecież byłbym chory 😅 przy doginaniu odrostów u Fast Haze 1 lekko pękła jedna sztuka na szczęście tak do połowy i myślę że będzie ok😅👍 Ale ostatnio też tak myślałem 😅 i zostały trzy ramiona 😂😂😂😂 No ale już teraz jestem mądrzejszy i przy następnej uprawie wszystkie odrosty wyjdą z jednego węzła. I ta jak już mówiłem tak to jest jak chcesz być mądrzejszy od mądrzejszych🤣🤣🤣 ITI żartuje bo miałem taką świadomość że może tak wyjść i mówiłem o tym na filmikach i zaznaczyłem że to mainfloid po mojemu, no to mam🤣🤣🤣🤣🤣 Ale już wiem że jest przy tym fajna zabawa i bankowo następna uprawa będzie oparta też na mainfloid ale już będzie robiona na jednym węźle 👍😉😁 A teraz zobaczcie jak to wygląda na dzień dzisiejszy 👍😉 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Panny dostają wodę z takim ph
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts