Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

3xAmnesia plus 3xMoby dick

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

malinowo truskawkowo :D

Witam chcialem sie Ciebie zapytac o system autopots Bo widzialem Twoje growlogi? pelna fachura?.Ile optymalnie doniczek Na m2 pod hps600 powinienem miec?

I jak ten system radzi sobie z dokarmiania roslinek?

Rozumiem ze trenujemy sobie dowolnie?

Jakiego producenta system polecasz?

Opublikowano

Zalezy jakie roslinki robisz, jezeli jakies niskie do 70 cm to mozesz wrzucic 9 pod lampe i bedziesz mial dobry wynik ale jak juz jakies hazy chcesz to 6 wydaje sie byc lepsza opcja :) autopoty orginalne najprostsze i najlepsze. Dobrze karmi ale trzeba czesto przykrecac zawor zeby korzenie dotlenic wtedy sa lepsze efekty i nie ma problemu  z robalami ktore kochaja wilgoc :). I polecam dokupic Boom Boom Spray daje dobre efekty. 

Opublikowano

Witam dzis szybki UP mamy 27dzien wegetacji?Jest zielono i gesto ?jestem dobrej mysli!

Dzis podlane canna wega + oprysk Asahi

Jeszcze troche i zmieniam na 12/12 mam byc tlusto ?

gallery_42357_984_1255735.jpg

gallery_42357_984_25287.jpg

ZFartem

Opublikowano

wystrzela na kwitnieniu ladnie :D sliczne zieloniutkie :D

Opublikowano

Haha jupi szkoda ze nie 6 ? orientujesz sie czy klony przejma ta ceche?? Mam jeszcze jedno pytanie: Czy zmiana swiatla mh-hps-mh zestresuje rosline Bo kurde nie pomyslalem wczoraj zeby zostawic pod mh Te krzaki ktore Beda potrzebowac wiecej weg?

klon przejmie ta ceche przecierz klon to ta sama roslina z ktorej zostala pobrana ten sam lancuch genetyczny.Ostatnio czesto sie trafia ze rosliny na ktorejs z kondygnacji maja po 3 odnogi.Pozdro!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+