-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bartas88 · Opublikowano
Luzik, w takim razie zaczynam nową relację, a tamto wrzucę w ramach nazwijmy to bonusu 😄 -
Przez Macky · Opublikowano
Pojedyncza fotka to się nie liczy. Jak by tak było wszyscy by wrzucali pojedyncze zdjęcia. Aż tak dobrze niestety tutaj nie jest -
Taki oto początek, cały jako herezja - na parapecie, bez sztucznego światła póki co, ziemia z ogrodu, jako nawóz biohumus - dla Was to będzie na pewno obraza podejścia do uprawy, bo to typowo dla zabawy, ale kiedyś w ten sposób coś mi tam wyrosło 🙂 Od początku ciekawie, bo liścienie są zrośnięte, więc ciekaw jestem, co z tego wyjdzie 🙂 Za dobre porady będę wdzięczny, za krytykę się nie obrażę 🙂 -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo👊 I widzisz mój pokorny uczniu, teraz już od ciebie chcą się uczyć 😉 i powiem ci że jako jeden z niewielu stosowałeś się do porad i efekty widać jak na dłoni 😉💪 -
Czy wrzucenie pojedynczej fotki, na odpowiedni dział, również liczy się jako fotorelacja? @Mackybędę wdzięczny za odpowiedź 🙂 Pytam, bo z okresu wzrostu nie mam fotek niestety... A takim karzełkiem, jaki mi wyrósł, to chociaż dla pośmiania się warto pokazać :p
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts