-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Szakalaka · Opublikowano
Dziś juz wyglądają tak, dzien 30ty następnym razem obiecuje prowadzić fotorelacje na bieżąco pozdrawiam -
Nasiona gorilla cookies lampy nie stety chińczyki zewzgledu na finanse 🙈 łączna moc 400w doniczki 18l ziemia plagron lightmix nawozy plagron terra grow I terra bloom 20250524_074525.mp4 -
Przez kolober · Opublikowano
Część, po ostatnim podlewaniu i lekkim treningu dzisiaj musiałem je troszkę podoginać te dwie z tyłu bo duża część odrostów była zasłonięta a więc naprawiłem to😁 a to efekty. I tak jak pisałem wcześniej tą w dolnym prawym rogu zostaje bez treningu a ta z dolnego lewego rogu tak krzaczeje że chyba będę musiał zafundować jej lekkiego fryzjera😅 -
Przez kolober · Opublikowano
Siema, mam pytanie odnośnie krzaków które musiałem przez przeprowadzkę przesadzić z boxa na dwór i to miały być automaty ale to już dwa i pół miesiąca od wykiełkowania a tu ani śladu kwiatostanów. Jest taka możliwość żeby pomylili automatu z fotoperiodami? A tak w ogóle to tam miały być trzy Amnesia F1 i jakoś tego nie widać 😅 proszę o opinie co tu mogło się wydarzyć że jeszcze nie kwitną? -
Tylko zeby sie nie sparzyły przez tą folie, mogą sie tam kisić
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts