-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez EndriuBp · Opublikowano
Film to już przeszłość, oficjalnie storna ruszyła, a z nią moje ruchy ! www.thc-19.com !!! Póki co hasła 😉 dla wtajemniczonych -
Przez kolober · Opublikowano
Co do podlewania to młodziutkie siewki powinny dostawać po powiedzmy przez pierwszy tydzień po 50ml tak około 5cm od łodygi po tygodniu jak wszystko jest ok to możesz podnieść do 100ml. Temperatura około 26° i wilgotność 70-75%, lampę ja mam 320w i 50cm od roślinek na 40%. I teraz poczekaj aż one wyschną ale naprawdę dobrze i zacznij podlewać od naprawdę małych ilości. A tak ogólnie to przez pierwsze dwa tygodnie to one pobierają większość przez liście ale oddychają też poprzez korzeń a kiedy on jest zalany to się dusi. A co do nawozów to ja podawałem według zaleceń producenta tylko tyle że na zmianę raz wodę a raz nawozy. Tylko musisz pilnować EC i pH bo to mineralne nawozy. I dobrze jak byś miał filtr odwróconej osmozy chyba że masz wodę w kranie tak około 400ec. I to dlatego że im więcej woda zawiera EC czyli w większości wapnia i magnezu to tym mniej miejsca masz na nawozy. -
Przez fredom18 · Opublikowano
To ja już nie wiem jak to podlewac. Po posadzeniu podlalem 1 l pod jednego. Po 4 dniach miały sucho. Donice były lekkie. Więc podlalem do przelania 2l pod jednego. Kolober możesz napisać jak stosować te nawozy? bo Ty ich używasz -
Przez kolober · Opublikowano
Część 👊 ja nie chcę cię straszyć ale one już wyglądają na przelane. Jak je podlewasz? -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Wcześniej się nie dodał 2 filmik dobrze że zauważyłem /admin - filmy we wcześniejszych postach działają, tylko ten tutaj nie/
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts