Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Special Kush#1 Fem(RQS) LED GrowLight 32W+14W 12/12 od początku

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Powitać.

W sumie to nie za bardzo jest o czym pisać...hehehe

Ten Kush to jakaś pomyłka-cytując klasyka ;) tak jak pisałem na początku GL , ma coś nie halo z genami do tego doszło 12/12 od pestki i efekt jak narazie jest taki , że nie wróże na koniec więcej jak dyszka na sucho.

Karakan straszny wyszedł , a do tego kwiatów co kot napłakał.

Na następny grow chyba jednak pójda dwa auto....musze nadrobić stracony czas i nerwy ;)

Opublikowano

widzę że wiesz już jaka będzie bo jest na takim etapie że można to ocenić

skromna przez 12/12 od początku; tydzień wega działa cuda

Miś dał wega, teraz będziemy obserwować czy mu boks nie popęka :zab: ja też jadę po bandzie z wysokoącią i zobaczymy co bedzie;

co tam w genach widzisz?

mozesz myśleć już o następnych już teraz a tą na bok skoro aż tak niezadowolony, niech sobie kwitnie przy 12/1

Opublikowano

@Dzik , tak już mniej więcej można na tym etapie powiedzieć , że będzie z niej bardzo mało.12/12 zrobiło swoje , ale nie wydaje mi się żeby to było główną przyczyną (jednak moge się mylić).

Jak pisałem stawiam na geny.Raz , że pesta pękła po ponad 48h , dwa że trój palczastych liści miała 2 i pół rzędu (jak by dwa było mało) , a trzy to liście rosły bardzo nie równo.Jeden palec nachodził na drugi , różne odcienie zieleni , niektóre poskręcane.

Jeszcze zabrakło tylko żeby zaczeła się hermić ;)

Z tym 12/1 to.......nie jerze :)

@gfarmer - poprzednie plony ? Masz na myśli Rosjankę ten automat z listopada ? Jeśli tak , to już dawno zapomniałem ,że paliłem :laugh:

Tam wyszło z tego co pamietam jakoś ponad 20g suszu więc skończyło się w troche ponad dwa tygodnie  :D

Mimo wszystko dociągnę tego karakna do końca.Ostatnio poucinałem dolne i małe boczne odrosty , jak już robi jednego małego topa to niech się skupi tylko na tym a nie w ch...ja leci.

:big-joint:  Troszkę się zrobiłem po robocie i mnie poniosło.Ale tak jak pisałem następny grow jade dwa auto ....zastanawiam się nad Dwarfem albo Mazarem.

Opublikowano

Dokładnie, trzymaj ją :) Kiedyś miałem special kusha ale od innego producenta, też się ociągał, był najpóźniejszy ze wszystkich i słaby wynik, ale za to fajnie pachniał rabarbarem :) 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+