Scooby-Doo Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 @SmakMaroca999 co do Biohumusu to nie do konca jest tak jak napisales. Na rynku jest jeden jak do tej pory prawdziwy i oryginalny Biohumus calkowicie organiczny firmy EkoDarPol. Niestety na rynku jest wiele imitacji o podobnej ,czasem nawet o tej samej nazwie np.firmy Agrecol , mimo wygrania kilku procesow w sadzie o zastrzezeniu nazwy Biohumus przez EkoDarPol.I wydaniu wyroku sadu o zakazie stosowania nazwy "bio" przed "humus" przez inne firmy niz EkoDarPol ,poniewaz tylko Biohumus EDP jest w pelni organiczny i nie zawiera mineralnych dodatkow jak inne firmy np.Agrecol.
naitsyrk Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Biohumus - organiczny nawóz, innymi słowy kompost, stworzony z odchodów dżdżownicy, najczęściej, kalifornijskiej. Przez pewien okres sam sobie go produkowałem, obecnie używam tylko i wyłącznie oryginalnego Biohumus-a i tak jak napisał kolega wyżej jest firme EkoDarPol, jest w 100% produktem organicznym. Czyli rozumiem, że ty stawałeś bohumusa i rippen, wiesz co piszesz i popsuł ci smak zioła a ja stosuje i mi nie psuje hmmm, ciekawa ciekawostka. Ja chyba w takim wypadku nie wiem co pisze... Poniżej fotki Dzień 10 - trochę powyginały się liście od temp ale nie zamontowałem jeszcze wentylatora wyciągającego, zamierzam to zrobić w przyszłym tygodniu.
SmakMaroca999 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Heh!Ja do zgody jak ryba do wody Heh!Bede zagladal i podziwial Pozdrawiam!
Plantator Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam. Pieknie...i do przodu:) Pozdro.
naitsyrk Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dzisiaj wieczorem postaram się wrzucić jakieś foto ale nie obiecuję, bo mam utrudniony dostęp z pewnych powodów... Maleństwa idą bardzo fajnie, wczoraj przeszły delikatne LST. Ze względu na specyfikę WW który tworzy główny szczyt i mniejsze poboczne tylko mniejsze zostały "rozszerzone" Obecnie leci 21 dzień.
naitsyrk Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dzień 21. Sory za jakość zdjęć, robione na szybko... bardzo szybko.
Scooby-Doo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Fajnie. Naprawdę elegancko to wygląda Powodzenia dalej
naitsyrk Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Filtr jest już u samej góry. Kolejne zdjęcia w przyszłym tygodniu. Ogólnie nic spektakularnego się nie dzieje tak, że to kolejny nudny GL
Recommended Posts