Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Metoda na hasz bez sitek

Recommended Posts

Opublikowano

Witam.Otóż zaciekawiony artykułem na splifie Ice-Hash: lepszy, więcej, prościej!!

wymysliłem sobie zbudowac takie ustrójstwo. Przejrzałem pare hurtowni ze sprzętem dla laboratorium no i du*a.Natrafiłem na problem,nie mogąc znaleśc nigdzie tej górnej częsci czyli zbiornika z lejkowatym dołem.Ktoś moze wie pod jaka nazwa to coś moze się skrywać? Lub co można by zaadoptowac? Myślałem juz o odcieciu baniaka do domowego wyrobu wina i odwroceniu go do góry dnem tylko to dosć ryzykowny no i drogi eksperyment(koszt butli) no i ryzyko jak zachowa sie tak grube szklo przy metodzie ciecia na włóczke jak np tu : 

/admin - link do youtube wygasł/

Macie moze jakieś inne pomysły skąd wyczarować takie coś w sensie tego zbiornika z lejkowatym dnem

Opublikowano

Witaj, musisz szukać po supermarketach typu OBI, Castorama itd. Cięcie zbiornika na wino jest dosyć ryzykownym posunięciem, jak się nie uda to parę złotych pójdzie się... 

Opublikowano

no  nic takiego nie bylo widać własnie tam.. Dlatego juz obczajałem w internetowych hurtowniach dla chemików z dolną częscia nie ma problemów jedynie ta góra,bo zbiorniki sątylko ze kranik mają z boku więc sie nie nadadzą

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+