bieniu133 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Tak więc mam dwa pytania i pilnie potrzebuje odpowiedzi. Dostałem wódkę 500 ml i w środku nawalone suszu liści łodyg i topów, pytam ile musi to leżakować, ma to tydzień i czy jest zdatne do picia . Drugie jest z innej beczki.. mam outdoor 3 roślnki piękne wielkie tylko bez topów, nie wiem co jest nie tak, inne już zebrane a te nie wypuściły topów co może być powodem ? Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Siema, Pierw w temacie powinieneś sie przywitać, skoro od innych wymagasz podzielenia się swoją wiedzą, z czystej grzeczności by wypadało. Co green dragona, nie wiem jak był zrobiony, większość nalewek jest źle robiona i nie działa tylko upija. Co do leżakowania również sposób przyrządzenia ma znaczenie. Co do drugiego pytania: Pokaż zdjęcia, opisz warunki ,skąd mamy wiedzieć co jej jest nie widząc rośliny. Tutaj masz jak wrzucić zdjęcia do galerii Tą nalewkę też pokaż Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 wódka się nie nadaje najlepszy spirytus napychasz suszu mieszasz wkładasz do zamrażalnika po miesiacu czasu odsedzasz wszystko na dnie masz kolo 4 cm haszu przed uzyciem wstrzasnij walisz kielona i nogi masz jak z waty mozg trybi lecz twoje ciało nie. wiem cos o tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzik Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 jeśli outdoorowe kwiatów teraz nie mają to licho jaka odmaina kiedy sadzone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.