-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez januszbarabasz · Opublikowano
Producent niemiecki. Dosyć nowy na rynku. łącznie roślin jest 8 tego producenta. Plus 13 klonów strawberry guava na różnych etapach rozwoju. uprawiam bez namiotu w małym schowku około metr na metr. nawoze organicznie plagron Bloom i grow. plus calmag -
Przez Macky · Opublikowano
Zdecydowanie dłużej one praktycznie zaczęły kwitnąć. -
Przez Rysiu · Opublikowano
2-3 tygodnie do kosy?? Chyba jednak dłużej. Mało masy nabraly jeszcze. Trochę dziwna genetyka, takie mocnoliściaste. Też mi się kiedyś takie trafiały. -
Przez Koz1 · Opublikowano
Update.. dzien 69 🫣 Wszystko pięknie, za szybko zacząłem lać pk do dziewczyn co poskutkowało zmieniając lekko końcówki liści, ale nic po za tym 😄. Wszystkie kwitną, Grapefruit niedługo będzie wyglądał jak same palki, w sumie zaskoczony jestem nie spodziewałem się takiego wyglądu po nim 😄. Topy i liście delikatnie fioletowieją zostalo 2-3 tygodnie do kosy. U Jacka widac straszne opóźnienie, niedawno zaczął okres flo.. czyli jemu zostało jeszcze +- 6 tygodni, ale zapierdala w górę aż niemiło mi jest robić monstercrooping na nim ale cóż nie chce żeby mi folie przebił 😤🤣. A Blueberry mimo tego że z brzegu jest pomiędzy Jackiem i Grapefruitem czasowo, jakieś półtora tygodnia przed Jackiem a dwa tygodnie po Grapefruit. Upki bede robił raz w tygodniu, za dużo się nie zmienia, tylko topy puchną . Ciągle nie wiem jak dodawać miniaturki w ktore się klika, wiec milego ogladania 🤣. -
Przez baciany · Opublikowano
Dzięki, Plan jest właśnie na głównie białe + kilak niebieskich i czerwonych. Budowanie w moim przypadku ma sens szczególnie gdy planuje sie wykorzystać namiot 30x30. Większość paneli (Quantum led/smd) które przepatrzyłem mają wymiary od 28x28cm w góre. W teori wydaje się OK ale niestety konstrukcja namiotu sprawia że się nie zmieści. Zakupiłem (też z temu) jakiś panel 45W, szału nie ma. PPFD jest nawet względnie spoko, ale żeby uzyskać te 600-700 to miernik (profesjonalny telefon z androidem) musi być dosłownie 10cm pod lampa a tam już się robi ciepło... Ale wykorzystam to w tym namiocie z Temu gdyż sałata, microgreens przy PPFD 300+ będzie rosła jak złoto :]
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts