Vito Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Witaj Ciężko określić, słabe foto, zrób zbliżenie na topki. Czy roślina gotowa określasz po kolorach trichomów (kryształków na topkach), przezroczyste niegotowe, mleczne dobre, bursztynowe ostatni dzwonek. Można ścinać przy przezroczystych więc jak coś to trzymaj je jak najdłużej się da, czasem jeden dzień zrobi różnicę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksyna Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Na moje to 3 tygodnie to bedzie akurat daj nawoz i mozesz jechac a ile wyjdzie tego nie wie nikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancior Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 a ziomy mam pytanie moge naprzykład za 2-3 tyg odciac pare łodyk i reszta dojdzie bez problemu??? ciekawe hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancior Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 to jak wkoncu serio nie wiem;dd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Mass odpowiedz wyzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzik Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 a jakby tobie ktoś odciął wacka? jeśli masz zaufaną osobę niech ją zbierze w odpowiednim czasie obiecaj jej % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czcz Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 odciac pare łodyk ja odcinałem bo nie mogłem wstrzymać ciśnienia.. i reszta doszła bez problemu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancior Posted July 13, 2014 Author Share Posted July 13, 2014 ciul wie jak te 2 po lewawej dojda szybciej to wytne a 3 zostawie az dojdzie ladnie.. jak wroce moze przezyje xd a nie bd zakładał drugiego tematu mam pytani mam gratis pestke landrace powiem wam tak wytrzelila w gorze przebila 3x razy wszystkie liscie ma strasznie ogromne nigdy takiego czegos nie widzilaem wsadzilem ją 1 maja myslicie ze ma ona szanse na dojście nad Polskim niebiem??? bo malo o nich pisze na necie pozdrówki ziomy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 landrace - to jest gratis niewiadomej produkcji Nikt Ci nie odpowie czy dojdzie, musisz sam sprawdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Zdjęcia tragicznej jakości, coś tam widać hehe niestety zbyt mało by cokolwiek ocenić, przyglądałeś się trichomom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.