Macky Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Jest ale pamiętaj że patrzysz po trichomach (kryształkach na topkach), przezroczyste to niegotowe, mleczne idealne, bursztynowe to ostatni dzwonek.
EjFred Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 No to dobrze a jak reszte mam nie automaty, tez od 1 maja rosna, w dobrej ziemi, z dobrym swiatlem, w sumie na dziko, podlewane tylko jak sa dluzsze upaly, maja kolo 30, 40 cm, kiedy mozna spodziewac sie kwitniecia? Chyba jak osiagna swoje wymiary(kolo 2 m te odmiany) zdj z dnia 15, 16 Czerwca, troche dawno w sumie ale sa bardzo daleko, i zdj dostaje tylko czasem.
Macky Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Proszę wrzucaj zdjęcia dla galerii, jako załączniki masz ograniczone miejsce. Na zdjęciach maluchy Teraz dzień już jest coraz krótszy także wszystkie rośliny niedługo powinny rozpocząć kwitnięcie.
EjFred Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 Co podsypać zeby mialo to azot i fosfor, bo to chyba sa braki tych minerałów
Macky Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Najważniejsze że na nowych liściach nic się nie dzieje, olej stare liście, jest zdrowa. Twoje tematy połączyłem i przerobię go na growlog, słuchaj naszych rad i wrzucaj zdjęcia raz w tygodniu a będziesz zadowolony na koniec
SmakMaroca999 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 zaden azot czy fosfor mi to wyglada na brak wapnia i magnezu lub potasu.Pozdro i do przodu!
Macky Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Na 100% przedawkowanie było problemem, ziemia prosto spod pokrzyw jest naturalnie mocno nawożona, młoda roślina chorowała bo za mocna gleba i zablokowało jej wchłanianie składników i/lub parowanie, teraz po nowych liściach widać że już jest dobrze więc nie ma co się przejmować, konopie to silne rośliny
Recommended Posts