Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

na ogrodnictwie dopiero się poznaje w paleniu siedze ładnych pare lat all day every day bez liści i łodyg :P
miałem na mysłi to,że tutaj łodyga jest grubsza w porównaniu do tej którą mam na spocie
  :)Tutaj była podwiązana właśnie do tego patyczka o którym wcześniej wspomniał Vito

A odmania jest automatem to miałem na myśli. Ciekawi mnie ile z tego zejdzie może więcej wyjdzie z tej na spocie.Niestety tam nie pstrykne foto ale dam znać na końcu jak wyszło.Będzie porównanie ta sama odmiana w innych warunkach.Ogólnie jest 5 roślinek ale tylko z 1 robie fotoralcje.Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy.Uznaje jako nauke i nie mam zamiaru się poddawać następny krok to indoor

Opublikowano

fajnie ze bedziesz leciał dalej

lecz wydaje mi sie ze to nie automat

ktory dzien ma ta roslina bo sie pogubiłem w tym wszystkim

Opublikowano

fajnie ze bedziesz leciał dalej

lecz wydaje mi sie ze to nie automat

ktory dzien ma ta roslina bo sie pogubiłem w tym wszystkim

Cały czas joker :) na pewno wiesz lepiej dziś jest 40 dzień jak napisałem

Opublikowano

Siemanko pojawiły się charakterystyczne białe włoski oznaczające,że moja roślinka kwitnie  :D  jutro dopiero będę mógł dać upa ale pisze w kwestii nawozu.Jutro dojdzie paczuszka więc pytanie czy podawać biogrow jak mówiłeś Vito czy już inny  ? 

Opublikowano

Fajnie ciesze się,że zdrowa mimo wcześniejszego treningu.Dopiero 2 dni temu zaczęła kwitnąć czekam na nawozy i powinno być fajnie.Nie nastawiam się na nie wiadomo ile ale zawsze to swoja pierwsza wychodowana roślinka  :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+