kamyk921 Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam. Nie dawno kupiłem cały zestaw odżywek dla moich roślinek (outdoor). W skład zestawu wchodzą 1. 100 ml ATA Rootfast 2. 1 L Terra Leaves3. 1 L Terra Max4. 250 ml Bloombastic5. 100 ml AtazymeMoje pytanie jest następujące, czy mogę łączyć te preparaty ze sobą? Przyładowo w pierwszych dwóch tygodniach rootfast razem z terra leaves, i co ile mam podlewać roślinki tymi specyfikami. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj
Macky Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Witaj Nawozy jednego producenta można łączyć ze sobą chyba że producent ostrzega na opakowaniu inaczej. Tutaj masz dokładny wykres ile i czym podlewać. 1 to faza wegetatywna podajesz w tej fazie tylko rootfast i terra leaves Zapraszam do założenia growloga Cytuj
kamyk921 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 Dzięki bardzo za szybką odpowiedź, jestem początkujący a na pestki wydałem grubo ponad 500zł także szkoda by było zepsuć te roślinki, jak bym coś nie wiedział to będę pisał. Cytuj
Recommended Posts