Guest Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 hehe toksyna jestes pewny ze do wody ?? by miały wigotno ale nie zamokro :laugh: jak długie sa kiełki jak kolo cm wsadz do ziemi i postaw w ciemne cieple miejsce np za telewizor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hashashin Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 różne długości wahają się od 3mm do ok. 1,7 cm, mam 6 nasion wsadziłem teraz je jeszcze raz na wilgotny papier za parę godzin powsadzam już do doniczek jak piszesz dzięki wam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksyna Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Oczywiście że chodziło mi o ziemię:-) dobrze że ktoś czuwa nad tym co tu się pisze ha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 za telewizorem jak wyjda z ziemi to na prapet a pozniej rob znimi co chcesz moze outdoor moze indoor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.