-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Dzięki również i jeszcze grubszych topów 👍 👊 -
Przez KushSensei · Opublikowano
Dobra Panowie i Panie, dziękuje wszystkim za wszelkie rady i pomoc, oficjalnie uznaję za zakończone. Wyszło około 310. Dziękuje w szczególności Rysiu który defakto ogarnał to w całości. Kolober za dobre słowo i rady. JazdaJazda za szczegółowe wyjaśnienie jak przycinać. BetonowyDaniel i Zielony król za dobre rady. ProfesorSush za rady prywatne. I wszyscy inni: Trawka: @Rysiu @kolober @Ichigo @Macky Haszysz: @Zielony król @BetonowyDaniel @JimmyCzuuu @JazdaJazda @ProfesorSush @MiczBuhanen @ZielonyZielonek @Rolnik_Małorolny Okej Panowie i Panie -
Przez Macky · Opublikowano
Jak mają pół centymetra to do ziemi. Dwa centymetry to już kawał kła 😄 którego łatwo złamać. -
A no fakt zamiast pestek napisałem siejek😅😉 -
To tak ale niestety wczoraj nie miałem świeżej ziemi tak jak pisałem,bo już wczoraj by trafiły do ziemi. I ja wiem że piszą w różnych artykułach żeby wkładać kiełki do ziemi jak mają centymetr do dwóch ale ja zawszę wkładam jak widzę że już pękły i pokazały choćby milimetr kiełka 👍😁😉 co możesz zresztą zobaczyć na wcześniejszej fotorelacji 😉 teraz tak wyszło bo jak nigdy nie byłem przygotowany że tak szybko wyskoczą 😉👍 Dlatego jeszcze raz brawa dla THC-THC 👏👏👍😁
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts