Ambasadorka Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Witam Wszystkich Serdecznie Dziś w Gotuj z Ambasadorką Makaron ze szpinakiem, suszonymi pomidorami, piersią indyka w sosie śmietanowym. Szybka wymyślna potrawa . Lubie komponować różne smaki dziś szpinakowe szaleństwo. Makaron bardzo szybko zniknął Składniki filet z indyka szpinak rozdrobniony śmietanka 30% suszone pomidory sok z cytryny sól,oregano ząbek czosnku 1 łyżka masła konopnego makaron pełnoziarnisty Makaron pełnoziarnisty gotuje według zaleceń producenta. Masło rozpuszczam w rondelku, dodaje pokrojone w paseczki suszone pomidory i szczyptę oregano, podsmażam, następnie wrzucam zmielone mięso indyka. Do mięsa dodaje przeciśnięty przez praskę czosnek.Szpinak podgotowuje w rondelku a następnie dodaje do mięsa i zalewam pół szklanki śmietanki. Mieszam oraz dusze pod przykryciem kilka minut , następnie doprawiam do smaku i gotowe. Jadłam z surowa bazylia pycha! Działa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.