Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Automatyczny 2014 by Etnies

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich , jest to mój 1 post oraz 1 outdoor , postanowiłem wiec na początek postawić na AF (ze względu na brak miejsca na duże odmiany) , nasiona zostały kupione na internetach.

Odmiany :

1x Amnesia Auto 

2x White Widow Auto 

1x Auto Purple 

1x Auto Maxi Gum (CR x AK)

5x Auto Sinevir  (oczekiwanie na pestki)

3x Cheese Auto (oczekiwanie na pestki)

Ziemia :

Uniwersalna 5,5-,6,5 Ph 

ok 10-15l na planta

Wysad :

Na dniach idzie Amesia (14dni ma) 

reszta juz wyszła z ziemie (za ok 2 tyg wysad)

Nawozy :

Firma - BioBizz  

• Bio Bloom
  • Bio Grow
  • Top Max

Foto :

med_gallery_40999_683_441471.jpg

Amnesia Auto - dzien 14

med_gallery_40999_683_130108.jpg

Link do Całego Albumu :

https://trawka.org/gallery/album/683-automatyczny-by-etnies/

Mile widziane każde sugestie , opinie , oraz rady ;)

• Replies 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Witaj

Amnesie wysadzaj jak najszybciej, pamiętaj że automaty mogą skarłowacieć na starcie przez brak miejsca na korzenie. Także trzymaj max tydzień w małych doniczkach rośliny automatyczne. A tak na przyszłość to automat na outdoor dobra sprawa bo zakwitnie szybciej, ale jeżeli chodzi o wysokość to lepiej normalną odmianę i ją trenować  B)

Nawozy - jeżeli tylko sklepy ogrodnicze to szukaj nawozów wyłącznie bio, lepsze ogrodnicze mają nawozy ekologiczne sypkie które miesza się razem z glebą podczas sadzenia. Amnesie powinieneś wysadzić jak najszybciej także leć do ogrodniczego jakiego masz pod ręką, zapoznaj się z ofertą sklepu i jak nie jesteś pewien który wybrać to pytaj a raz dwa pomożemy :)

Opublikowano

:elo: Siemano  :elo:

Welcome on board  :mexican:

Bio inwestuj tylko w bio jeżeli dbasz o płuca :)

Mm bzika na punkcie smacznej naturalnej trawki i pięknym oldschoolowym zapachu :)

Odmianek masz kilka więc smaczki dobre będą - wesołe czasy przed Tobą :D

Nic tylko czekać aż zaczną piąć sie do nieba :)

:plant:

Powodzenia  :indiana:

Opublikowano

Amnesia jest posadzona w obciętą butelkę ok 1l (nie ma jeszcze korzeni na dole ) , dzisiaj albo jutro będę ja wysadzał , a co do reszty to zrobię tak jak mówisz po tygodniu będą na spocie . co do nawozów to może polecisz mi jakieś nazwy / firmy tych Bio , pod ręka mam 2 kwiaciarnie ew. Castorama 

Opublikowano

Nie mam pojęcia jakie nawozy są w zwykłych ogrodniczych i castoramie, ja od lat nie korzystałem z takich nawozów. Szukaj naturalnych, od razu odbije Cie z drogi biohumusa (jest wszędzie) wyciąg z dżdżownic, wychodzi drogo i nie działa ;) Kieruj się bardziej na jakieś mieszanki torfów, lub sypkich do warzyw typu Azofoska czy jakoś tak :)

Opublikowano
W dniu 6.06.2014 o 12:07, etnies napisał(a):

Witam wszystkich , jest to mój 1 post oraz 1 outdoor , postanowiłem wiec na początek postawić na AF (ze względu na brak miejsca na duże odmiany) , nasiona zostały kupione na www.nasionamarihuany.pl 

Odmiany : 

1x Amnesia Auto 

5x White Widow Auto 

1x Auto AK 

1x Auto Purple 

1x Auto Maxi Gum (CR x AK)

Ziemia : 

Uniwersalna 5,5-,6,5 Ph 

ok 10-15l na planta 

Wysad : 

Na dniach idzie Amesia (14dni ma) 

reszta juz wyszła z ziemie (za ok 2 tyg wysad)

Nawozy : 

Brak (ew. jakieś z kwiaciarni ) 

PS. Coś polecacie naturalnego ? 

Foto :

med_gallery_40999_683_441471.jpg

Amnesia Auto - dzien 14

med_gallery_40999_683_130108.jpg

Link do Całego Albumu : 

https://trawka.org/gallery/album/683-automatyczny-by-etnies/

Mile widziane każde sugestie , opinie , oraz rady ;)

Licha ta Amnesia jak na 14 dni szybko do gleby na out ja dawaj bo bedziesz mial karla.Pozdrawiam

Opublikowano

Nie taka lipa , na 14 dni na parapecie w tym z kilka dni bez słońca to nie rozrasta się tak jak w boksie , nie będzie Karla na 100% ponieważ na dole nie widać korzeni a jest w butelce 1 litrowej

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+