-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe posty
-
Przez GanjaOmen · Opublikowano
3 dni nie podlewałem a jak doniczki zrobiły się suche to podlałem przedwczoraj 1 litr na 4 donice a te zielone konkretnie wyskoczyło wcześniej myślałem że może w oczach mi się jebalo od innej lampy 🤣 za mokro na pewno nie miały tylko dziwne ze na każdej doniczce tak możliwe że felerna ziemia biobizz zawsze robię tak samo i po zmianie lampy to się pojawiło Google coś powiedziało że można to zwalczyć światłem jak to glony więc rozkręciłem lampę na full roślinki trochę się podniosły a jak zielono to tak zielono.. da się to uratować czy na nowo trzeba startować? 😡 Co do wentylacji to trochę głupie ale mieszkam w dużej chałupie i namiot otwieram dla przewietrzenia bo zapach nie przeszkadza i nigdy takich niespodzianek nie mialem a z resztą w pomieszczeniu tak 28c teraz A może lampa jakieś spektrum wytwarza? Polecił mi ja znajomy co zmienił na nią i ma setkę z krzaczka -
Przez Rysiu · Opublikowano
Łooo panie. A nie przelałeś ich przypadkiem. Wyglada jakby za mokro miały i moze słaba wentylacja. I się pojawił taki dziwny mech. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Dzień 8: klęska urodzaju 🫣😁😅 Lecę z relacją po pikowaniu. Dałem 60-wyszło 58. Nie spodziewałem się aż tyle i nie wiem czy znajdę na wszystkie miejsce hehe (wszystkim życzę takich problemów!) Przed pikowaniem Po pikowaniu. Ledwo z biedą ale się zmieściły 🙂 Nic jeszcze nie podlewałem bo z multipalety mokre wyciągałem. Muszę poczytać jakie i kiedy nawozy rano dać bo już padam i nie mam do tego głowy. Cały zestaw przedstawiam i proszę o wskazówki 🙂 -
Nie mogę już edytować więc tak dodam foto co się najgorzej chowa a ta wyżej najlepiej a ta czwarta to jakiś genetyczny zjeb przez RQS 🤣 -
@Rysiu ratuj.. Pojawił się zielony osad na ziemi i roślinki poza jedna zmizernialy nie wiem co myśleć bo nigdy się z tym nie spotkałem ziemia zawsze biobizz out czy indoor tylko lampa zmieniona a nawozu jeszcze nie podałem
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts