Toksyna Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Podczas kwitnienia konopie podwajaja a czasami nawet potrajaja swój rozmiar więc o to sie nie martw. pozdro
Nitro Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Opublikowano 12 Lipca 2014 własnie o taka odpowiedź mi chodziło bo warunki maja dobre a one niewielkie sa.
Nitro Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 Wczoraj pod nóż poszedł JH#2 typowo brakowało mu słońca Nie ważyłem tego nawet bo to nie miało sensu. Nie ważne ile ważne że swoje ; D Sativy za to pięknie rosną, są zdrowe i coraz większe w niedziele będą foty
Macky Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Same listki do bongosa i nie ma problemu hehe Czekamy na foto i smacznego
Nitro Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 Malutki był ten automacik.Ale kulke haszu uturlałem
Nitro Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Opublikowano 19 Lipca 2014 Niestety ES#2 została wykopana przez jakiegos zwierza ;/ a MM został ścięty.SG:TD: JH#1ES#1ES#3I ścięty MM: Pięknie mocno i cytrusowo pachnie
Elartion Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam wracam ze spota:) , fotek niestety nie mam (w najbliższym czasie postaram się to nadrobić brak aparatu) ale 2 ES (113 dni samo flo 6 tygodni dostają 25 ml na 5L Bloom Complex HESI mają się naprawdę dobrze, zdrowe , zielone w pełnej okazałości LST dało swoje znaki poszła w szerz z czego jestem bardzo zadowolony 🙂 . JH moim zdanie opóźnił się (był przesadzany w fazie wega ma teraz 113 dni a samego flo 10 tydzień producent podaje od 5-7 tygodni i tu moje pytanie czy to możliwe żeby się aż tak późnił, przypominam sobie czytałem artykuł na trawce na temat Asashi SL +automat czy ten oprysk z Asashi SL nie miał na to wpływu tak jak by się cofnęła, do początku flo znowu puszcza włoski białe a miał już iść pod kose hehe ah ta natura zawsze zaskakuje.
Macky Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Na outdoorze normalne jest że trzeba doliczyć spokojnie miesiąc do tego co podaje producent "sorry taki mamy klimat"
Nitro Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam po dłuższej nieobecności MA spocie zostały tylko dwie ES.Jedna miała spotkanie z sarną i niestety straciła główny szczyt ;/O to i oneES#1 (bez szczytu)No i druga piękność( ta dzisiaj znów została podgięta gdyż za wysoka sie zrobiła)
Recommended Posts