Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

wiatr mi nie straszny, ale z tym co Beb mi napisales to sie zakrecilem juz. Te wieksze afy maja po 15L ziemi lekko i mam dac jeszcze wiecej :P ? dodam ze rok temu korzystalem z tych samych wiader i obylo sie bez problemow a wielkosc roslin byla podobna. a masa korzeniowa nawet nie wykorzystala 100% wiadra

Opublikowano

to ma 15l? :D nbo to ladnie, wyglada na mniejsze :P Ja tam patrze na wielkosc krzaka w stosunku do donicy, jak nie masz daleko na spota to spoko bo zawsze mozesz w upaly co dwa dni chlupnac im, no ale przy dalszych wedrowkach to potem uciazliwe jest

Opublikowano

owszem 2 wm x mazar sa w 5L wiaderkach ale reszta  minimum 11L :) co do tych malych to nie chce mi sie juz tachac wora ziemi bo i tak jadac na spot maxsymalnie obladowywuje sie woda :P a zaroslo tam tak ze wejsc nie idzie praktycznie :P pozdro

Opublikowano

a tu nowy spocik, dobrze nasloneczniony lecz slabo zabezpieczony ale wiadomo kto nie ryzykuje ten nie ma nic :> a na nim 3 sezonowki od warr seeds :

gallery_37766_601_1715648.jpg

gallery_37766_601_337483.jpg

a tu taka fotka zrobiona na po drodze na spota :P

gallery_37766_601_963999.jpg

pozdro

Opublikowano

Ładnie Furion, jak tak patrze jak duże juz masz te planty w wiadrach to żałuję że tak outa w tym roku olałem :D Powodzonka ! :)

Aha, a te sezonówki od warra to co to jest dokładnie ? jak długo je wegowałes ?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+