Macky Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kiedy zamierzasz wysadzać ? Do maja z 20 dni jeszcze, więc pomyśl nad radą Batona, dodatkowe 2 żarówki dadzą ładny start, co przełoży się na podsumowanie
BA+ON Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 i jakis odblysniczek zmontuj zawsze to mniejsze straty
Furion Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 to ze byloby lepiej to ja wiem ale niestety lipa z hajsem straszna, a nadodatek niedawno stracilem caly sprzet do uprawy, wiec robie co mogie :>
Furion Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dzien 4 Jeden wm niestety nie wyszedl, ziemia z kurzanka okazala sie prawdopodobnie za mocna dla kielka. Zostały cztery, dwa w mieszance uniwersalna x kurzanka i dwa w samej uniwersalnej a tamten co niewyszedl był w samej kurzance wciaz 1x23w
Furion Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 nie ma upa bo niema aparatu narazie ale i tak jeszcze nic na spocie nie ma. z wm wyszly 2 meny 1 mutant i 1 damka ktora oddalem dla dziadka do szklarni a teraz w boxie siedza 3 ww x mazar auto fem od glocka, planuje je wysadzic za tydzien i wtedy juz zrobie upa z fotkami pozdro ;]
Furion Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 wyczekiwany up oczywiscie wszystko auto femi a w rolach glownych: -trzy najwieksze to ww x mazar af od jokera -2x auto ak z osa feminizowane.pl -2x auto cream z osa feminizowane.pl -1x auto purple afghan od holenderskiskun -3x ww x black jack af od jokera troche dostaly po dupie przez te ostatnie ulewy ale teraz mam nadzieje juz tylko do przodu pozdro 2
Gość joker Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 no fajnie trzymam kciuki za twoje maluchy bede stałym bywalcem
Recommended Posts