-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Ostatni update moi mili. Po tygodniu suszenia poszło trymowanie i do słoików. Łącznie po suszeniu tematu wyszło 209,37 g. Czy to dużo? Biorąc pod uwagę wysokość panien na 70 cm myślę, że to w porządku wynik z trzech roślin. Wiadomo, są odmiany rosnące większe i dające więcej plonów, ale ja skupiłem się na doborze akurat tej klasycznej 100-procentowej indyjce, nie patrząc zbytnio na prognozy producenta odnośnie ilości plonów. @Macky niniejszym możemy uznać relację za zakończoną. Powodzonka w uprawach towarzysze. Niebawem pewnie będzie kolejna relka. Forum nie opuszczam rzecz jasna. Pozdro. 🪴 -
Przez kolober · Opublikowano
I muszę to dopisać ale lowres jest o wiele bardziej owocowy i jest tak intensywny aż jestem mile zaskoczony a i moc też ma spoko 👍 😁 -
Przez Lekki Dym · Opublikowano
A jak najlepiej ruszyć z ziarnem i czy wkładać do growbox? -
Przez Macky · Opublikowano
Poprawiłem tytuł twojego tematu bo taki krótki tytuł: "Grejfrut..." nie jest przyjazny dla użytkownika. Co do samej odmiany to jest dużo owocowych odmian o smaku i zapachu cytrusów, choć by Crazy Orange od akseeds. -
Przez Pinokio · Opublikowano
Jeśli kupisz dobrego grapefruit, czyli prawdziwe nasiona tej odmiany to możesz liczyć na taki zapach i smak. Ale pamiętaj że takie owocowe odmiany są bardziej delikatne, trudniejsze w uprawie. Nadają się bardziej do uprawy indoor niż outdoor a zwłaszcza w zimnym klimacie.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts