erton Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Moje dzieło wykonane kosztem poniżej 15zl nie licząc żarówki.
imaQu Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Mam pytanko. Wiadomo co wchodzi w skład tego pakietu out ? Jakieś konkretne odmiany (auto/sezonówki) czy po prostu mix i nie wiadomo czego sie mozna spodziewać ?
Gość Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Czr1983 już brałeś udział w open seed i dalej czekam na growloga . imaQu myśle ze za jakiś czas podam nazwe nasionek jak juz ruszy pełną parą open out i udziele więcej informacji Z OKAZJI ZE W IN BYLO W REGULAMINIE DAĆ KARTECZKĘ Z NAPISEM TRAWKA. ORG TO SIE NIE ZMIENIŁO TYLE ZE Z JAKIEJ MIEJSCÓWKI NP W TRAWIE KARTECZKĘ Z NAPISEM TRAWKA.ORG-THC-THC.COM to będzie uczciwe w stosunku do popszedników z in tak samo jest z prowadzeniem growloga z out
THC-THC Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Mam dla Was Rudealis Skunk#2 Regularne paczuszki po paczka 10szt. pozdrawiam THC-THC
imaQu Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 W takim razie i ja się zgłaszam, przydało by się kilka nasion na out. Miejsca stare i sprawdzone Jeżeli karteczka jest niezbędna moge na dniach przejechać sie i cyknąć fotki. PS. fotorelacja bedzie jak najbardziej
puzel Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam wszystkich zgromadzonych W sumie to nie "jestem tu" od długiego czasu, ale od długich godzin siedzę i czytam Wszystkie posty, tematy itd i szczerzę przyznam, że ze wszystkich for jakie istnieją (je też przeglądam oczywiście) w sieci najbardziej lubię bywać tu.. godzinami i całymi dniami. Wielki + dla poziomu jaki tu istnieje i kultury ludzi, którzy tu przebywają. Pozytywnie. To takie moje małe preludium a zarazem chęć powitania wszystkich rolników tu obecnych Nastał moment, kiedy przelało już się w moim mózgu.. Nie mogę już więcej płacić komuś za coś co rośnie w ziemi. Nastał moment, kiedy i ja chciałbym zasiać własnego pomidora a nawet dwa (o ile siła wyższa pozwoli oczywiście .. bless Ya!) Otóż po wielu namysłach, zmianach planów i koncepcji wybrałem co to ma być i pod czym ma być. Informacje techniczne Box: szafa 100x100x120 cm Pestka: AutoBlueberry i [/size]Easy Plant XXL Automatic od THC [/size] Witaminy: na początek TRY-PACK STIMULANT BIOBIZZv[/size] Podłoże: BIOBIZZ ALL-MIX[/size] Donica: 10 ltr Light: HPS 250W Trening: lekkie lst Wentylacja: dolotowy 14', wylotowy 8' (jak coś to będę modyfikował) Co do boxa - jest on jeszcze nie skończony, co widać na fotkach. Chciałem zabrać Was przez cały proces budowania przeze mnie go i wszystkiego co jest z nim związane. Jutro przyjdzie do mnie zamówiona folia, którą okleję braki. Dojdą doniczki torfowe, Airpot, stacja pogodowa, 2x higrometr, miernik pH - mV i °C, [/size]PCE-228 i dwa sterowniki. Będę robił update jak często to tylko będzie potrzebne. Sorry za jakoś zdjęć, które wrzuciłem. Lustrzankę będę miał z powrotem jutro, więc kolejne foty będą lepsze .. Mam nadzieję, że będziecie śledzić moje poczynania - na pewno będę potrzebował również waszej pomocy Jeśli mogę liczyć na jakieś free pestki to na pewno dołączą one do tych dwóch, które godzinę temu zawinąłem w wilgotny papier-"wrzuciłem" do strunówki (worek strunowy)-nadmuchałem-ciemne i w miarę ciepłe miejsce Pozdrówka ! ps. chyba fotki nie wchodzą ? ... dziś otrzymałem hps.. podwieszenie tymczasowe .. kupiłem też wentyle.. cdn.. (za kawał dobrej roboty - należy się teraz.. )
czr1983 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Czr1983 już brałeś udział w open seed i dalej czekam na growloga . imaQu myśle ze za jakiś czas podam nazwe nasionek jak juz ruszy pełną parą open out i udziele więcej informacji Z OKAZJI ZE W IN BYLO W REGULAMINIE DAĆ KARTECZKĘ Z NAPISEM TRAWKA. ORG TO SIE NIE ZMIENIŁO TYLE ZE Z JAKIEJ MIEJSCÓWKI NP W TRAWIE KARTECZKĘ Z NAPISEM TRAWKA.ORG-THC-THC.COM to będzie uczciwe w stosunku do popszedników z in tak samo jest z prowadzeniem growloga z out już dawno wrzuciłem link w temacie..zobacz posty wyżej..
czr1983 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Mam dla was Rudealis Skunk#2 Regularne paczuszki po paczka 10szt. pozdrawiam czyli mam podać dane do wysyłki po te nasiona na out czy nie.?
Gość Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Proszę o czytanie dokładnie regulaminu Nie uległ w zmianie
imaQu Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgodnie z regulaminem wrzucam fotki ze spota: /admin - linki do zdjęć wygasły/
Recommended Posts