Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

3maj100lca nie lubie ludzi którzy sa pazerni a ty właśnie do takich nalerzysz i obrarzasz mnie tym ze uwarzasz mnie za takiego glupiego ze sie nabiore na zmiane nicku raz juz odmówilem a teraz odmawiam drugi raz

Jak zobacze twojego całego growloga to pogadamy

A teraz juz daj sobie spokuj szanuj mój czas i naprawde potrzebujących growerów

bo nie okradasz mnie a innych ludzi

Opublikowano
W dniu 12.02.2014 o 21:41, DrGreen napisał(a):

3maj100lca nie lubie ludzi którzy sa pazerni a ty właśnie do takich nalerzysz i obrarzasz mnie tym ze uwarzasz mnie za takiego glupiego ze sie nabiore na zmiane nicku raz juz odmówilem a teraz odmawiam drugi raz

Jak zobacze twojego całego growloga to pogadamy

A teraz juz daj sobie spokuj szanuj mój czas i naprawde potrzebujących growerów

bo nie okradasz mnie a innych ludzi

Link do Growloga jest w sygnaturze, widze że cieżko Ci wejść w linka więc podaje: /admin - link wygasł/

Co do nicku to zmieniłem bo kiedyś to konto zakładałem i nick wpisywalem na momencie, w efekcie czego nie był taki jaki bym chciał żeby był.

W regulaminie nie pisze nic o tym że aby zglosić się do OS trzeba podać link do GL, tylko box + kartka z nickiem.

Gdybym chciał zrobić z Ciebie głupka to założyłbym nowe konto. Proste.

Opublikowano

wydaje mi się że powinieneś oddzielać swoje prywatne zdanie od tego co robisz na forum.

Nie rozumiem czemu zdania nie zmienisz, skoro wszystkie warunki os spełniam no ale jeśli masz z tym problem to Twoja sprawa

Pis joł.

Opublikowano

Jak zauważyłes w jednym z punktów regulaminu ze mam prawo odmówic niektórym osobą nasionek

Opublikowano

Siemanko Growerzy :) to moze i ja sie zgłosze :) postów co prawda moze nie wiele ale na forum siedze juz ladnych pare latek :D Mam nadzieje ze zalapie sie na jakiegos gratiska

2P7JOC

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+