-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
I wyszło nawet na to że mamy podobną pojemność czyli lipa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mnie zabija 0,7l likieru kawowego 18% a jak z kumplem siądę do łychy żar kiedyś to zero siódemeczka styka w zupełności. Oczywiście mi🤣🤣🤣🤣 Taki ze mnie pijok jak z Koziej dupy tromba 🤣🤣🤣🤣 no a tak się złożyło że święta i sylwestra trochę poszedłem ale jakieś z cztery czy pięć lat się nie widziałem z nimi tak że wybaczone😉😅 i czemu tego na priv nie piszemy😅🤣 a huj tam 🤣🤣 🤣🤣🤣 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Nie no ja myślałem tak max tydzień bo potem korzenie sie poplączą. ? Mam rotjuce używam do podlewania i pryskania, I miałem jeszcze z 60 gram mikroryzy to podzieliłem Na spodzie jest allmix Właśnie nie powiedziałem o donicach. A więc 11 litow, na spodzie okolo 5 cm karmazytu, później allmix, na górze 10 cm light mix. Wiec myślę ze starszy nawet nadto tej mikroryzy w połączeniu z rotjuce. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Jak święta to święta, też piły 🤭😅 -
Przez kolober · Opublikowano
No na pewno przed stretchem. Ale ja bym dwa tygodnie ale jak nie będziesz pewny to możesz poczekać i zobaczyć która pierwsza pokaże preflowery. I powiem ci że ja mam teraz tą Blue Cookies i mimo tego że na początku chwilkę dostała strzała to teraz leci jak głupia i myślę że fajnie wyjdzie. Tylko ja ja mam w 18l donicy i lowres zresztą pewnie widziałeś ,ładne drzewo wyrosło i właśnie naturalne ją puściłem. Sztos💪🔥👍 A używasz mikroryzy i trichodermy? -
Przez Eolenis · Opublikowano
Wiesz co miałem inny plan ale go spontanicznie I po rozmowie z kolegą zmieniłem, miało byc 3 I pełny trening ale wiem ze nie będę miał tak dużo czasu więc uznałem ze będą 4 I trochę je bardziej wolno puszcze, mam 200 metry namiot więc raczej nie bedzie problemu. Dlatego było 6 ziarenek bo zawsze daje po 2. Ale moze naprawdę nie mam sensu, bo teraz mnie serducho boli hak mam je wyciąć. To samo było z tymi swiateczymi😁. Dopiero dzisiaj je wywaliłem umierały powoli A tak apropos tego ciachania, to do kiedy musze sie zdecydować ktore usunąć? Pozdro A tu zdiecia z przed chwili
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts