-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
Elo dzisiaj dostały po 2l wody: bio grow 0,5ml top max 0,5ml bio bloom 1 ml bio heaven 1,5ml ph zbiłem do 6,5-6,6 na następne podlanie leci woda z cal mag dałem im minimalne dawki bo są zdrowe żadnych niedoborów nie mają uznałem że nie ma sensu im dawać normalnych te dawki co dałem to są polowy tych co na litr powinienem dać według tabelki bio bizz Ta po środku muszę odrosty jej ponaginac trochę -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Popalone końcówki czyli za duża dawka azotu według mnie.. I ciężkie liście więc może zbyt dużo podlewane.. Proponuję przez kilka dni odstawić nawożenie (później 1/4 ewentualnie 1/2 dawki producenta)i zmniejszyć ilość podlewania bo i tak pobierze przez liście z nawilżacza.. Jak problem nie ustąpi pomyślimy dalej.. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Super, gratulacje 😊 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Pierwsza jutro dostaje już sama wodę. To jest z drugiej trochę mniej rozwiniętej, też już jej robić flusha czy jeszcze raz z nawozami? Myślę że pierwsza za tydzień a druga za dwa. Co myślicie o dryferm bags? Ktoś uzywał? To za tydzień jak wyschnie ta troszeczka będzie próba co to stworzyłem 😆 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Musiałem odciąć jedną gałązkę 🥲 Ale generalnie ponzdieciach wydaje mi się że nie będzie tragedii nawet z za wcześnie trochę ściętej
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts