Elo👊
No i poszło 💪👍 i wybrany został lowres3# XXL. A AK47 zostanie na następną uprawę😉 I muszę wam powiedzieć że na samym początku pomyliłem nasionko i miałem rebusa w h. Ale na szczęście przyszła mi z pomocą technika i dobrze że nagrywałem to kiełkowanie bo wiedziałam gdzie i jakie nasionko położyłem 😉🤣🤣 no i zaczynamy zabawę.!!!
My to wiemy że nie grozi nam nic że strony polskiej policji ale ludzie mogą być nieświadomi tego że np serwer znajduje się poza granicami Polski.😅 I wcale się nie dziwię że się boją bo ty piszesz że za 2-4 do więzienia cię nie zamkną i niestety przyjacielu się mylisz😟 bo już nie jedna dobra morda grzała sanki za te 2 krzaczki🤬 Prokuratura i sądy interpretują sobie prawo dot narkotyków,jak im wygodnie. A nie daj Boże trafisz na sędziego z przekonaniem że od Mary Jane zaczyna się całe zło i masz pozamiata w🤬. A w innym województwie chłopak za podobne (przestępstwo)🤬 dostanie grzywnę. I tak kumpel to wszystko właśnie wygląda bo jak trafisz hujowo to masz lupę nawet za przysłowiowego skręta 🤬
@Eolenis nie ma czego to nie Facebook forum jest założone na osobę nie z Polski i nikt nie dostanie naszych IP więc bez lipy a w razie czego to za 2-4 krzaczki do więzienia się nie idzie sam mieszkając w Polsce wstawiałem na forum roślinki i pytałem co im dolega na szczęście te czasy już za mną
Dokładnie z biegiem czasu i ilością upraw wiedzę się zdobywa
Recommended Posts