-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
No więc panowie wymyśliłem taki patent. Na chłodniejsze noce wymyśliłem taki plan, ostrzegam, że bardzo kombinuje ale chce pokombinować popróbować, ale wszelkie doradztwo i inne pomysły chętnie zobaczę zapraszam do dyskusji. 1. Przykryć boxa kocami ratunkowymi (folią) nrc. Chociaż wydaje mi się, że sam box przecież ma takie samo oszycie a zatem i działanie haha. 2. Na dół boxa, pod plastikowe donice dać maty grzewcze, trzeba będzie dwie gdyż mają rozmiar 52 x 24 cm w przypadku 50W lub 55 x 27 cm w przypadku 27W. A tu rodzi się pytanie które wybrać mi się wydaje 27W, bo to ma tylko odizolować od zimnej podłogi. A box i tak stoi na podkładzie z pianki i deskach. O ile wgl warto w to przyinwestować. 27W: Lub 55W: 3. Termostat i taka nagrzewnica 0.3kW lub 0.6kW. I tu też pytanie jaką wybrać. Bo to z pewnością się przyda. Pamiętajcie że mam boxa 60x60x160, i wentylator wyciągowy axial-flo 100 o przepustowości 105 m^3/h i RPM [obroty max]: 2300. Dodatkowo mogę założyć też filtr węglowy Airontek Ø100 - 250MM - 300 M³/H, który nieco ograniczy wyciąg. Czas na podsumowanie tygodnia: Tydzień 1! Idą równo, aż miło. Może faktycznie walną w te 60 dni 😛 -
Przez kolober · Opublikowano
Teraz wróciłem do chaty i muszę jednak przyznać się że chyba uszkodziłem ten kiełek Express Gelato 1 bo jest żółty a wręcz robi się brązowy. Ale tragedi nie ma bo i tak docelowo ma zostać tu w małym cztery rośliny i naj prawdopodobniej wyleci jeszcze któryś z Fast Haze i zostaną dwa Bruce Banner, Express Gelato i Fast Haze. -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Macie jakieś sposoby na wilgoć oprócz osuszacza ? Mam mały pro breeze mini ale , max 250 ml na dobe i nie daję rady chyba nawet tyle , w pomieszczeniu (piwnica) 75% wilgoć , kompresorowy osuszacz odpada bo jest głośny . -
Przez kolober · Opublikowano
Część wszystkim 👊 dzisiaj wrzucam pierwsze foty trichomów z Skywalkera. A co do Sundea Driver to dziś już naprawdę fajnie postawiła liście i nabiera kolorów po ostatnim nawożeniu tak że raczej się ogarnie👍😁
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts