Guest Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Witam od tygodnia znajduje sie w szpitalu po przypadkowym pobiciu usuneli mi 30 cm jelita cienkiego , jestem na plynnej diecie miesle wzbogacic ja w ziółko aby usmierzyc bol , mam akurat kilka wlasnych odmian AF z outa po scince jak myslicie nie zaszkodzi to w niczym ?pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lordrevan Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 narkotyk jako nie narkotyk (napisy PL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 okej wielkie dzieki za info ciekawy artykul w przyszlym tyg powinienem wyladowac w domu wiec będe sie kurwał w arsenale mam black mastera 2 White russiana i rocket russian fuel mysle ze dadzą rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest antymef303 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Nie wiem czy mam wrzody ,(tzw. perforacje jelit) , bez badań lekarze stwierdzili zespół jelita drażliwego, skurcze, biegunki oraz zaparcia na tle nerwowym, w Kanadzie na to mozna dostac receptę na medyczną Mery. Fakt pomaga mi to przy skurczach , nie czuje bólu, oraz ucisków jedyny mankament czuje te jelita i czasami z leksza popadam w paranoje , że mogę mieć raka ,ale tylko jak sobie wspomne chociaz staram sie nie myslec. Ale jestem zdania napewno nie zaszkodzi , a wrecz pomoże. Złagodzi ból i nie uszkadza wyściółki , oraz niezabija flory bakteryjnej jelit jak alkohol czy prochy przeciwbólowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 to o czym koni pisze to bol pooperacyjny ktory iebardzo sie ma z bolai na tle nerwowym czy wrzodowym. jesli jestes juz po sprawdzaiu painkillera to napisz czy pomogl. ja bym zalecil smarowaie olejem konopym na rane czyli jelita ale tego sobie nie posmarujesz pozatym raczej goi sie dobrze (na moje wirtualne oko) i licze na to ze nie bylo wzmorzonych ruchow perystaltyczych ktore mogly bolec czy tam dyskomforytowej 'gastrofazy' a diecie ZDRÓWKA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 witam dochodze do siebie wszystko juz super nic nie boli 3 dni temu ziomki podrzucili mi do szpitala male ale wystarczajace zaopatrzenie , duzo mi pomoglo na szpitalna nude ale przedewszystkim pozwalalo chociaz na chwile odetchnac. Po zapaleniu znikly wszelkie skurcze w brzuchu nawet dziura po drenie przestala dac o sobie znac moglem sie norlamnie swobodnie poruszac o wlasnych silach nie jakis przykulony i zgarbiony doslownie jakby nic mi sie nie stalo , niestety z odejsciem highu to co dobre tez sie konczy i nastepuje gastro a na diecie plynnej ciezko jest je zaspokoic na szczescie wszystko juz jest okej czuje w miare normalnie jutro mam wypis i jade do domu pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.