-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 Maluszki rozwijają się zdrowo i mimo tego że wyjmowałem je z tych doniczek torfowych szybko się ogarnęły. Ale ta jedna Blue Cookies trochę się wyciągnęła i słabo wygląda dlatego wykiełkowałem jeszcze jedną. I gdyby się ogarnąła to myślę że sześć sztuk śmiało się zmieści w dużym namiocie. I w dużym namiocie mam około sześciu tygodni do hervestu dlatego myślę że będzie akurat 💪 😉 -
Przez kolober · Opublikowano
Siema 👊 I w końcu zrobiłem trymowanie na lowres#3xxl wyszło po trymie 83g i wyszło mniej ale chociaż topy są bardziej zbite i bardziej owocowe. Tak że ta fotorelację zamykamy 😉👊 -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Marzy mi się zażycie dobrego psychodelika. DMT, psylocybinka... ale po traumie sprzed 15 lat, kiedy to mądry ja bez kompletnego przygotowania wjechałem w DXM (tabletki na kaszel) to mam lęk do dziś. -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Witaj. Czy lubię???🤔 Witaj. Czy lubię???🤔 Raczej sięgam po nie jak tego potrzebuję i ich nie nadużywam. Znam kilka osób które jak i mnie wyleczyły z picia alkoholu i palenia tytoniu. Ten grzyb działa agresywnie i wprowadza czasami niepokój. Nie polecam amatorom psychonautyki bo mogą sięgnąć niemilych doznań, nawet traumatycznych. Bardziej polecam osobom co mają czystą głowę. -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Tak ale tu nie tylko o moc chodzi a o agresywność działania. Ten grzyb działa inaczej, smakuje inaczej i pachnie inaczej. Jeśli nie próbowałeś nigdy grzybów to zacznij od innych. Pozdrawiam.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts