Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Opadajace liscie... Co jest nie tak?

Recommended Posts

Opublikowano

Od kiełka maja 26 dni, nad nimi cfl dual 200w, wilgotnosc 40%-60% przy tem do 27* C, ziemia caly czas pod kontrola i trzyma 6,5-7ph, lampa swieci przez 18h i jest ustawiona na wzrost... Tak jak w temacie co jest nie tak?post-36530-0-80584100-1370882982_thumb.j

Opublikowano

Wymienilem doniczki na wieksze i bardziej przewiewne i dodalem dolomitu , poprzednie byly 5 litrowe i korzenie prosiły już o więcej, gleba cały czas wilgotna na początku lałem codziennie, teraz co dwa dni... Biohumus wjechał 5 dni temu...

Jaki nawóz polecisz na kwitnienie? Nie myślałem raczej o canna itp takie bardziej dostępne, no i naturalne :-)

Opublikowano

nie podlewaj codziennie, daj im dojsc do siebie. Wilgotnosc na dobrym poziomie ale moze ze wzgledu na czeste podlewanie mala iloscia, wtedy wlany roztwor wyparowuje , zamiast sie wchlonac.. Lej rzadziej a wiecej roztworu,. czy tam biohumusa  :P .. Co do kwitnienia zdecyduj sie na tania alternatywe latwo dostepnych srodkow, polecam substral "burza kwiatów " magiczna sila , w centrach ogrodniczych lub sklepach powinienes znalesc bardzopolecam ten nawoz. Pozdrawiam i powodzenia :)

Opublikowano

Dziś rano dostały pierwsza syta dawkę biohumusa z woda w nowej ziemi, i widać lekka zmianę na lepsze:-) nie chciałem ich jutro podlewac , ale czy poranne spryskanie ich z wierzchu biohumusem przypasi?

Spokojnie, podlewane są co dwa dni :-)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+