One mają 5 dzień tak? To zacznij podawać im po 50ml i takie ze dwa do trzech podlań i zwiększ do 100ml po dwóch tygodniach powinny mieć na tyle rozwinięty system korzeniowy żeby mogły dostać 500ml. I od tej chwili zwiększać w miarę potrzeb rośliny aż dojdziesz do 3l-4l bo jak dobrze pamiętam ty masz 12l donice tak? Wiesz co jak dasz im pół litra i zobaczysz że wypije to w jeden dzień to daj jej na drugi raz 1l a jak zobaczysz że to wypija w jeden, dwa dni to daj dwa litry aż dojdziesz do 3l-4l tak gdzieś zacznie pojawiać się runoff. I jak zobaczysz że woda zaczyna wypływać dołem to przestajesz podlewać, tylko podlewaj powoli tak żeby ta woda zdążyła spłynąć zanim będziesz wlewał drugi kubek czy czym tam podlewasz. I najpierw zanim zaczniesz podlewać większą ilością wody to najpierw wyważ w ręku na sucho dobrze donice i postarają się zapamiętać i zrób to po podaniu. Zobaczysz wyraźną różnicę nawet jak dasz jej tylko pół litra wody, no i podlewasz jak donica będzie znów sucha😅👍😉 I pewnie już ci to mówiłem ale dla pewności masz jeszcze raz i wydrukuj to sobie, bo jak zapytasz się mnie jeszcze raz to napiszcie na ciebie moją babcię 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Witam moi drodzy 👊
I stało się organica zakupiona i lecimy z tematem zobaczymy jak się będzie spisywać bio od GHE czyli TA Terra Aquatica pro organic. Bo muszę przyznać że z mineralnych nawóz od tej firmy jestem zadowolony ale jedynym minusem jest to przelewanie i latanie do sklepu po baniaki 5l wody destylowanej po to żeby zbić EC chociaż do 400, tylko po to żeby dać więcej jedzenia dziewczyną 😉 I jestem mega pozytywnie nastawiony bo te nawozy mają całkiem dobrą opinię, tak że trzymajcie kciuki 👍 później wstawię aktualizację fotek 😉
Siema
Z tą cierpliwość to znam bardzo dobrze sutuacje 😅 ale to się unormuje👍 i roślinki wyglądają fajnie👍 Ale teraz zamówiłem już nasiona autoflowers specjalnie dla was żeby wam pokazać od samego początku jak je uprawiać i jak robić poprawnie trening LST i do którego momentu 👍 tak że równocześnie będę nagrywał odmiany sezonowe i autosy w drugiej serii
Ok😁
Naczyta sie człowiek i się zastanawia za dużo.🙈
No ale tak już nowicjusze mają chyba.
Będę obserwował i nie panikował😂
Tak to wygląda za dzisiaj. Trochę poprawiłem Lst żeby odsłonić dolne odrosty.
A teraz cierpliwości mi trzeba chociaż ciężko 😊
Recommended Posts