Wojtassio Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Co o tym sądzicie? Czy ma jakikolwiek sens lanie ripenem pod planty na oucie? Szukałem podobnego tematu i jakoś nie znalazłem. Pozdro
Macky Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Ripen psuje smak, jest sens jeżeli zależy Ci na ilości a nie smaku.
cheton Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Hmm....szczerze mowiac, to ripen nie wplywa na bogatsze rozkwitanie, stosowany jest w celu przyspieszenia dojrzewania.Jesli wiec chcesz Wojtassio lac go, zeby wiecej zebrac na oucie, to nie lej, jesli chcesz sprobowac na najpozniejszych roslinach, zeby szybciej dojrzaly, to mozesz zaryzykowac.Ja nie stosowalem tego osobiscie, wiec nie wiem czy daje rade ten specyfik.Odpuscilbym wlasnie ze wzgledu na to, ze pi*****i smak.Stosuje sie go na ostatnie dni uprawy, wiec roslina nie zdazy sie pozbyc syfu przed scinka
Green Manalishi Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Nie ma sensu.Ripen jest OGROMNIE przeceniany.Jak już chcesz się bawić w dodawanie coś na koniec flo to polecam melasę trzcinową
Wojtassio Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 Okey, skutecznie wybiliście mi pomysł z ripenem z głowy. Dzieki za odpowiedzi!
JapkoDre Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 A ja Ci polefcam Bloombastic z Atami. Sprawdzony przezemnie kilkukrotnie na róznych uprawach i OUT oraz IN i zawsze rewelacyjne wyniki. Możesz stosowac przez caly okres flo i tak Ci polecam. Topy puchna z dnia na dzien i nie psuje smaku wrecz przeciwnie
Recommended Posts