-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Sie mi timelaps który nie dziala wpieprzył🙈 -
Jakaś dziwna ta łodyga... Myślałem ze to możne jakaś mutacja, ale na wszystkich tak jest -
Timelapsik 😅 /admin - film jest w złym formacie, nie działa/ -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Cykl 18/6 dla automatów przez cały okres ich życia jest standardem. Można zwiększyć naświetlanie, ale nigdy w drugą stronę. One w genach mają zaprogramowane kwitnienie po jakimś czasie więc jęsli będziesz chciał dać np. 20/4 to spoko. Temp 24-26 jest w porządku. Ale celowałbym raczej w tą wyższą, czyli 26. Konopie są ciepłolubne. Przy sadzonkach możesz rh podbić nawet do 80%. Dopóki nie będzie dobrze rozwinięta struktura korzeniowa to większość wody będą pobierać z liści. Więc wysokie rh jest wskazane na samym początku jak wyjdą z ziemi. Jeśli chodzi o topping to w automatach raczej bym się nie skłaniał ku niemu. Bo mogą mieć za mało czasu, żeby wykształcić porządne szczyty. Skupiłbym się raczej na naginaniu. -
Przez kolober · Opublikowano
Jeżeli chcesz ciachnąć łeb automatom to upewnij się że to nie są Fasty czyli odmiany które dochodzą w 60dni bo to nie wypali. I jak będziesz z je topowat to ja bym to zrobił jakoś na pewno do 20dnia. Nie lepiej zrobić samo LST?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts