-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
I jeszcze ogólny widok. Scherbett Queen wygląda pięknie ta bardziej dojzała -
Ja miałem po 3 4 tysiące. Na razie mam jeszcze 6 zgrzewek powinno starczyć. Później pomyślenia destylowanej, albo o urządzeniu do odwrotnej osmozy. A teraz trichomiki😁 Jeszcze nie opanowałem nowej kamerki więc nie jest jakoś dlsiper ostro ale coś widać Ale w końcu mi kamerka nie prześwietla. Ogólnie obserwując lupą 30x 60x Szacunkowo jest: Tutaj wspomagałem się czatem gpt do oszacowania Przezroczyste 40-45% Mleczne 50-55% Amber 3-6% Tak też wynika z mojej obserwacji manualnej lupą. Ja określiłeś że jest poł na poł przezroczystych i mlecznych i tylko minimalnie Amber. Jak wiecie ciężko jest obliczyć to szacunkowo, i w tym cała zabawa😆 Ja zaplanowałem zbiór za tydzień do 10 dni na tej pani akurat, bo jest najbardziej dojzała. No ale obserwować. Wiem że zdiecia są słabe, poprawie się, ale proszę o wyrażenie waszego zdania, co uważacie😊 I nie chodzi mi o to żeby mi ktoś powiedział kiedy mam ściąć. Chodzi mi o waszą opinię, z ciekawości, bo co człowiek to inne trochę myślenie, a forum jest w końcu od dyskusji. Powodzenia wszystkim -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
@kolober no tak zrobię oglądałem kilka razy tęż i wydaje mi sie żeby poczekać i tego nie zjebac 😃 -
Witam. Będzie ciekawie Na organicznych nawozach,będę chętnie obserwował, w celach edukacyjnych😆 Z fartem. Pozdrawiam
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts