Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Jakie bongo,aby nie podrażniało?

Recommended Posts

Opublikowano

Witam!

Mam bardzo słaby układ oddechowy, potrzebuje jakiegoś bonga, które w baaardzo nie wielkim stopniu podrażnia układ oddechowy. Może ktoś coś polecić?

Opublikowano

Bongo z dodatkowa konora na lod by Ci sie przydalo.Po przejsciu dymu przez wode, lod dodatkowo go ochladza.Lepszym rozwiazaniem dla Ciebie bylby vaporyzator, ale nie kazdego stac na te lepsze.Moglbys jeszcze pomyslec nad jakimis ciasteczkami, itp.W ogole nie podeaznisz gardla, jesli bedziesz przyjmowac THC droga pokarmowa.

Opublikowano

te dwa pierwsze zdania mnie ciekawią , dasz radę mi taką zabawkę znaleźć? Poszukałbym sam,ale jak nie wiem co to jest i jak to wygląda to ciężko :P

Opublikowano

Tylko, że schłodzony dym ulega kondensacji. Staje się bardziej gęsty, jest go więcej niż w normalnych warunkach w tej samej objętości. Wszystko zależy od zioła bo sam mam unikatowe bongo i nie raz ludzie po buchu zaczynali kaszleć jak hieny i pluć jak lamy

Opublikowano

Bo nie czujesz, jak wchodzi Ci dymek i zanim sie zoorientujesz jaka chmure sciagnales zaczynasz kaszlec.Dlatego trzeba sie nauczyc sciagac odpowiednie dla siebie chmury, bo czasem mozna sciagnac calkiem potezna Mi to nie przeszkadza, ze sie troche podusze, ale z reguly jak palilem z mojego bonia wlewajac tam bardzo zimna wode i dodajac lodu, to nic mnie praktycznie nie gryzlo.Mowie o paleniu swojego sprzetu, bo przejebany sprzet od dila dusil czesto.

Opublikowano

Lodowata woda z zamrażary i mnie nic nie gryzie chyba, że to buch pazera do odcięcia tchu heh a jak ktoś ma słaby układ oddechowy to już inna kwestia i należy poszukać innych technik jarania tongue.png

Opublikowano

ja mam słaby układ , dopadają mnie choroby takie jak zapalenie oskrzeli czy tchawicy tak często,że po każdym jaraniu boję się czy wszystko ok...

Polecasz jakieś?

Opublikowano

skoro masz takie problemy to albo musisz zakończyć przygodę z tą piękną rośliną wzamian za zdrowie lub kup sobie jakiś lepszy vaporizer, ale według mnie opłaca się mieć tylko ten z pompowanym balonem bo te co musisz ssać to 15 min + nim dojdziesz do upragnionego celu etc

Opublikowano

a może spróbuj z innej strony nie bongo tylko lolek ? nie duże bongo tylko mała fajeczka ?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+