-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
I to za to konfidencie że wam pomagałem bo nawet nie widzieliście co uprawiacie. I co zabolało cię że kurwa karły w hodowałeś bo ty nie uprawiasz przecież. I z wiedzą zagonami cię na każdym kroku. I zobacz na moje uprawy pało i na swoje a później pierdol śmieci frajerze 💪💪 -
Sobie w ryj konfidencie na psikaj -
Uważaj na rury co są na tym forum -
Macie następną rurę na forum i skoro to mi osoby dziękują za informację bo ratuje im uprawy a wy jesteście zawistnym i śmieciami i nic więcej. I jak byś chciała wiedzieć euro to jedna jedyna uprawę wyjebałem na sylwestra. Pało -
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
@Macky @Pan Ogrodnik przyznajcie, że ładnie zrobione palenie. Kolejna 5ka od Spectrum i nie ma się do czego przyczepić. Może cena ale zauważmy że to jednak PL. Dałem 256 zł Recepta od lekarza rodzinnego czyli bez dodatkowych kosztów (zawsze biorę na 30g) Uprawa i taki efekt końcowy wymagają nie lada wiedzy i zaplecza. Red Velvet Cake ma bardzo fajny profil terpenowy - idealny na weekendowe montaże 🙂 A skąd inąd wiem że nie ma w tym żadnych pestycydów, PGRów czy zanieczyszczeń. Zanim trafi na półki aptek w PL przechodzi testy w Kanadzie, Niemczech i jeszcze w PL. kurde, chyba tak czy inaczej wolę aptekę niż street. A maluchy które wysiewam co roku w górach są super ale to jednak nie to samo. Więc zdecydowaną większość przerabiam na olej i masło którymi uratowałem życie bliskiej mi osobie która zachorowała na nowotwór. a podczas choroby używała tylko suszu z apteki. dobrego weekendu 🫡🤜🤛🌳
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts