-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Jednak zmiana planów z otwieraniem. Otworzyłem bo strasznie dużo pary widzę na ściankach i stwierdziłem żeby troszkę wilgoć zeszła, bo jak widać na zdjęciu tak połowa ścianek baga jest zaparowana. Wrzuciłem też zdjęcia z przybliżenia i z miejsca ostatniego zbioru. -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Co roku to kurwisko mi atakuje rośliny na dworze próbowałem rok temu opryski wody z sodą i ni chuj nie pomogły więc w tym roku jak zaatakowało wyjebalem dwie rośliny do śmieci 😂😂 -
@Rysiu Właśnie tak się zastanawiam co z tym nalotem, bo przyszedł bag automatyczny, więc nawet nie miałem jak otworzyć i zanim otworzyłem zrobiło się to niebieskie. Nie śmierdzą pleśnią, pachną grzybowo. W ogóle jak wczoraj otworzyłem i dostało powietrza to tak nagle urosły. Te czarne na grzybach w worki są niebieskie, ale nie chcę otwierać tak bez sensu żeby nie zakazić teraz. Otworzę jak będę zbierał kolejne niedługo. @RysiuCo do odmiany jest to jedna z najsłabszych jak nie najsłabsza. Specjalnie taką kupiłem, bo jestem bardzo przebodzcowany jak cokolwiek mocno wchodzi, a jednak w moim przypadku faza fazą, ale chciałbym wykorzystać to do lepszego, optymalniejssego i wydajniejszego życia czy to w nauce czy w ogólnym funkcjonowaniu. -
Powyżej Stres Killer, a teraz zdjęcia z White Widow. -
Przez Rysiu · Opublikowano
No ciekawie wyglądają. Ale te zielonkawe to cholera wie. Może i jakaś pleśń. Grzyb zaatakował grzyba 🙂 Muszę wygoglować tą odmianę. Ciekawe jaki efekt.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts