Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Przycinac czy nie ? Kształt, ilość, plon

Recommended Posts

Opublikowano

Witam.

Box 50x50x120 mylar

hps 150w

biohumus

atami wzrost

atami kwitnienie

ripen

Wr auto reg quakemind

Prosze mi podpowiedzieć jak wyjdzie większy plon.

Czy 9 doniczek 15x15x20 coś ok 3,5l

Czy 4 donice 25x25x26 11l

jeżeli 9 to jak ciąć?

Opublikowano

rób lst poucinaj te malutkie nieproduktywne topki i tak nic z nich niebedzie jak dobrze przytrenujesz to roslina bedzie wygladac jak ty bedziesz chciał.

Opublikowano

A proszę mi podpowiedzieć lub zaznaczyć co podciąć. Mam już parę sezonów za sobą ale chciałbym robić to już jak najlepiej więc zapytam smile.png

Kupiłem nawozy hesi bloom i tnt i myślę nad bimbrownią ale czy przy wilgotności 20% w "dzień" i 60% w "nocy" dodatkowe CO2 da jakiś efekt ?

Zaznaczyłem to co podcinałem w poprzednich sezonach. Te liście które jak dla mnie sporo zasłaniały kwiatkom. (pewnie nie to co trzeba tongue.png )

Opublikowano

Stary aby podniesc wilgotnosc musialbys rozlozyc basen na 80% pokoju.

Albo wstaw butle do boxa albo kup nawizac powietrze za kilka dyszek i po problemie.

Nie kumam co ma CO2 do wilgotnosci...

Opublikowano

Ale nie dlatego ze CO2 nie dziala przy gorszych warunkach a dlatego ze gozik pomoze skoro rosliny borykaja sie ze zle wilgotnoscia, temperatura, iloscia swiatla, przenawozeniem czy niedoborami.

Dlatego musisz miec dobre warunki aby CO2 przynioslo efekt.

Jak juz koniecznie chcesz dostarczyc tego CO2 to wal w tabletkach 'NO MERCY', je ich uzywam... sa spoko :)

Powodzenia!

Opublikowano

Dr LSP powiedz wiecej o tych tabletkach CO2 'NO MERCY'. Mam takie 5 jako bonus tylko nie wiem jak je użyć, w jakim okresie rozwoju i jakim sposobem

Nie przycinałbym, liście produkują cukier który jest bardzo istotny dla kwitnienia.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+